• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamo, popatrz co juz potrafie!!!

reklama
Dzisiaj jeszcze pisałam, ze Majeczka nie garnie sie do wiedzy, a tu niespodzianka.:szok::-). Majka sama usiadła. I to nie raz a kilka!!!! Jaki macie patent na zmianę pieluchy, gdy Wasze dzieci w trakcie tej czynności ciągle siadają?:-D:-D:-D:-D
ja tez mojej szybko daje cos do raczek :tak::tak:bo jak jej sie nozki przytrzyma to juz pieknie siada;-)choc zdarza jej sie takze z pozycji lezacej usiasc:tak:i robi postepy w sprawie raczkowania juz ladnie sie ustawia do tej czynnosci tylko narazie buja sie do przodu i do tylu i glosno sie przy tym smieje:szok::-)

Ja nie mam patentu. Zmienianie pieluchy to istna walka. Muszę Oliwkę trzymać na siłę często, bo rzadko da sobie coś w rękę włożyć, najczęściej to rzuca i spitala :baffled:

Ale nasze dziecíaczki sa madre i zdolne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
gratuluje WSZYSTKIM nowych umiejetnosci...
pomyslcie dziewczyny ze to dopiero poczatek. oj bedzie sie dzialo z telefonami. komputerami itp itd...
LAile oprocz sprzetow elektrycznych bardzo interesuja smietniki...sortujemy smieci wiec jest ich kilka a ona najchetniej by przewrocila je i zobaczyla co w srodku....ech...:shocked2::cool2:

Mój telefon jest do wyrzucenia. Roztrzaskał mi się. A zdjęcia i filmiki robię Olimpusem CAMEDIA C-5060. Jakośc zdjęc bardzo dobra, a filmy niby też, ale z kamery są lepsze. Oczywiście dźwięk jest.

Od kilku dni Konrad woła mama.Myslalam,ze tak mu samo wychodzi,ale juz sie przekonałam,ze robi to z premedytacja:szok:.W ciagu dnia kilka razy mowiłam do niego mama,a on powtarzał:szok:.Ciesze sie bardzo,bo miło to słyszec:-).

reklama
Milenka też ostatnio często woła "ma-ma", zwłaszcza jak jest u Taty na rękach... wtedy jest ma-ma ma-ma-ma a jak ją biorę to przestaje :happy:
A jak jesteśmy w pracy, a babcia do niej mówi "gdzie mama?" to podobno odwraca się w stronę drzwi, jakby wyczekiwała że właśnie wróciliśmy...
Nie chce mi się wierzyć że to przypadkowe i że ona jeszcze nie rozumie co to "mama", wszystko na to wskazuje że już wie i że potrafi wołać jak chce mamy :sorry2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry