• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamo, popatrz co juz potrafie!!!

reklama
Odważyłam sie zaryzykować i ku mojemu zdziwieniu Amelcia sama stoi :szok: :-) oczywiście tylko chwilkę po czym cup na dupcie :baffled: ale za to jaką ma radochę :-D teraz podchwyciła i zaczyna ćwiczyć owo stanie ;-)

Jenni dreptała?Chyba cos przegapiłam.Julcia zrobila 2 kroczki,to pamietam...
Konrad puszcza sie juz swiadomie i stoi po kilka sekund,zwykle przekladajac w raczkach zabawke.Potem znowu sie przytrzyma i znowu puszcza.A chodzic nie chce wcale,nawet jak bralam go za raczki lub pod paszki.Od razu kuca do raczkowania:-).

Jenni dreptała?Chyba cos przegapiłam.Julcia zrobila 2 kroczki,to pamietam...
Konrad puszcza sie juz swiadomie i stoi po kilka sekund,zwykle przekladajac w raczkach zabawke.Potem znowu sie przytrzyma i znowu puszcza.A chodzic nie chce wcale,nawet jak bralam go za raczki lub pod paszki.Od razu kuca do raczkowania:-).
zobacz wątek z filmikami tam Jenny już nawet biega:szok::-D:tak:;-)

reklama
A Kuba potrafi od dzis stać bez podpierania.Trzyma dwie zabawki i stuka nimi o siebie.Do tej pory stał tylko jak sie zapomniał na chwilkę.Od dziś stoi bardziej kontrolowanie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry