• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamo, popatrz co juz potrafie!!!

Brawo dla Kubusia i Szymka :-)

Oli chodzi coraz śmielej, już nie tylko jak ją zachęcam wyciągnięciem rąk do niej, przechodzi też sama parę kroczków między meblami, nawet dziś póbowała zakręcić :tak:
Coraz mnej czasu spędza na czworakach a coraz więcej na nogach.

reklama
kasiad Jenni drepcze drepcze tylko juz bardziej ostroznie niz za pierwszym razem bo juz pare upadkow zaliczyla :tak::-D
To dobrze, to znaczy, że umie wyciągać wnioski :tak::-D Oli też już zaliczyła parę razy glebę, na szczęście zawsze jak narazie upadała na tyłek. Ale pewnie czeka nas nie jeden guz, choć jest baaardzo ostrożna.

Wczoraj sie usmialam. Milenka bierze lusterko (okragle o srednicy okolo 15cm) , smieje sie do siebie (oczywiscie nie wie ze to jest ona sama), caluje i przytula.
W ogole zrobila sie taka pieszczocha. Jak mowie "Milenka ukochaj mame", to ona przychodzi do mnie i wtula sie. To jest takie cudowne dla mnie.
No i jeszcze jak jest glodna to mowi "mama am".:tak::tak:

Wczoraj sie usmialam. Milenka bierze lusterko (okragle o srednicy okolo 15cm) , smieje sie do siebie (oczywiscie nie wie ze to jest ona sama), caluje i przytula.
W ogole zrobila sie taka pieszczocha. Jak mowie "Milenka ukochaj mame", to ona przychodzi do mnie i wtula sie. To jest takie cudowne dla mnie.
No i jeszcze jak jest glodna to mowi "mama am".:tak::tak:
Brawo Milenka :tak:
Ale skąd wiesz Karolina, że Milenka się nie poznaje w lustrze :confused:
Oli doskonale wie, że patrzy na swoje odbicie (my mamy takie wielkie lustro w drzwiach szafy, w którym widać całą postać), myślę, że Milenka też wie, że to ona :tak:

reklama
A skąd wiesz Kasiad, że Oli się poznaje w lustrze :confused::-);-)
Bo staje przed lustrem, rusza specjalnie ręką i obserwuje tę rekę w odbiciu na przykład. Jak jest na ręku, to patrzy na mnie, potem na moje odbicie i na swoje - wtedy też widać, że doskonale wie, że patrzy na swoje odbicie. Może nie do końca rozumie, skad ono tam, ale wie na 100%, jestem pewna :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry