• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamo, popatrz co juz potrafie!!!

Rozalka:-D:-D:-D.
Milenka zdolna dziewczynka:tak:.
Konrad tez z mowieniem na bakier,choc zauwazm,ze nieraz potrafi powtorzyc jakas sylabe po mnie.Powtarza w miare ladnie tylko tatata:-p.A jeszcze do niedawna tylko mamama:-D.
Moj starszy synek zaczal mowic jak skonczyl 2 latka i to stopniowo(wyrosl na zdolnego chlopca,wiec na szczescie szybkie mowienie nie ma sie nic do inteligencji pozniejszej:-p).Mysle,ze tak bedzie i z Kondziem.Corcia natomiast mowila bardzo wczesnie,a w wieku 1,5 roku to juz całymi zdaniami.Fajnie sie tego słuchało:tak:

reklama
jeszcze raz gratuluje dziewczynkom!!:tak: super ze juz tak ladnie dreptaja:tak:

moj len nie zamierza chodzic. woli 4 lapki niz 2 :baffled:

chyba jako jedyna z lutowych dzieciaczkow.:nerd:

Jenni z mowieniem to tez troche na bakier mowi tata od czasu do czasu mama , cici , jak cos jej smakuje to robi mmmmmmmm i pokazuje ciiiiiiiiii jak mam byc cicho:-D i to w sumie wszystko:confused:

Moja Milenka tez po swojemu gada jak nakrecona. Poza tym mowi: mama, tata, baba, daj, co to?, dziesc (co znaczy czesc ). Czasami powie dzidzia lub dziadzia. :tak::tak:
Chodzic tez lubi coraz bardziej niz raczkowanie, robi kosi kosi, tulimy, bravo, jaka duza jestem itp. Ogolnie bardzo z niej bystra i przede wszystkim wesola dziewczyna (z czego bardzo sie ciesze). Przestaje tez powoli bac sie obcych.

Oli też już wchodzi i schodzi tyłem z kanapy bez problemu. Ale ja i tak zawsze mam obawy, że może spaść. A dziś weszła na pufę w Pauliny pokoju, żeby sobie zciągnąć myszkę komputerową ze stolika i zeszła też bez problemu - dobrze, że tego nie widziałam :sorry2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry