• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamo, popatrz co juz potrafie!!!

reklama
KUBA ZA TO POKAZUJE UCHO,TAK JE CIĄGNIE,ŻE MA CZERWONE.
A OSTATNIO TEŻ ŁASKOCZE NAS PO GOŁEJ RĘCE,ALBO PODNOSI MI BLUZKĘ I MÓWI"DIGI,DIGI":tak:

Czego Wy dziecko uczycie :-D:-D:-D:-D

Milena kiedys Przemkowi wsadzila palca do nosa i to tak gleboko, ze temu krew poleciala. Zostawilam ich samych w pokoju, przychodze, a tu maz zakrwawiony a Milena sie cieszy.:tak::tak:

u nas tez etap wsadznia paluchow do oczu i nosa, i wlasnie jak u Agi otwieranie z amykanie spowrotem roznychpudeleczek. zgromadzilam sporo pustych opakowan, umylam je i porcja zabawek gotowa :tak:

A my zaczynamy spacerować na nóżkach:-) CHodzimy na plac zabaw (5 moich kroków od klatki schodowej mamy;-)), spacerujemy po chodniczku przed blokiem, a raz nawet poszliśmy do sklepu. Dla mnie super wygoda - jak idę na spacer tylko, żeby Misia przewietrzyć, to nie muszę wreszcie kombinować i szarpać się z wózkiem. Jak się zmęczy, to odpocznie na huśtawce i można spacerować dalej :-)

supr masz ol
tez bym tak chciala wsiadla bym w autobus i bym jechala do miasta a tak to albo wozkiem na nogach (godzine czasu) albo spacerowanie po wiosce mi zostaje :baffled: bo wozkiemdo autobusu sie nie nadaje :no:

Moja Zosia tez ostatnio zagląda mi pod bluzkę :szok:

:-D:-D:-D:-D
Konrad tez uwielbia naszego psa podworkowego.Zeby zrbic mu przyjemnosc(Kondziowi:-D) nieraz wyszukuje mu zdjecia bernardynow .On mysli,ze to nasz piesek i strasznie sie do niego cieszy:-).

Emilka w końcu wymawia prawidłowo ROKI :-D

ona ma w głowie tylko psa :sorry2: cały dzień pies pies i wariacje z psem :sorry2: kurcze aż mi się wydaje że chyba za dużo z nim przebywa bo jak słyszy ludzi na klatce to nieraz idzie i szczeka do drzwi na czworakach :-D
Nie martw sie,dziecko,które ma w domu zwierzaka lepiej sie rozwija.To bardzo stymuluje układ nerwowy.:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry