Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

karolaa moze znow leci taki nocny program w telewizji LA LA MI DOi tam była taka lala z duza mleczarnia
![]()

Juz sie nie moge doczekac:-)Brawo dla Kondzia,jak sie przełamał,to zobaczysz,coraz wiecej słów będzie mówił.A jak Ci sie rozgada....![]()

Oliwka też właśnie ostatnio się bardziej buntuje i złości. Wystarczy, że chce sięgnąć coś ze stołu a ja jej powiem ostro "nie wolno!" to ona najczęściej nie zciągnie tej rzeczy, ale wtedy uderza gwałtownie w płacz, siada na glebę, potem się wygina, kładzie i ryczy ze złością krótko, a potem przestaje płakać i zaczyna na mnie krzyczeć po swojemu z obrażoną miną![]()
Fili uwielbia odkurzacz, siada na mim, a rurę to poprostu najchętniej by cały czas tarmosił...Niezmiennie nr 1 jest rura od odkurzacza!!!!

brawa dla kondzia!!!:-)
mam nadzieję, że i mój Hubek sie wkrótce rozgada, bo narazie to tylko bam mówi jak cos spadnie(zrzuci) no i brrrrrr i wrrrrrr jak jedzie samochód czy leci samolot, albo dziadek wierci wiertarką:-) czasem powie mama, ale na codzień to gada i gada po swojemu tylko
ale zaczekamy, może cos ruszy sie kiedyś

łapie sie za pieluchę i później naśladuje mysie rąk - że nimby trzeba sie umyć, ale tam gdzie pielucha...nie wiem czy wiecie o co chodzi..