• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamo, popatrz co juz potrafie!!!

A my z Gabrielą wczoraj wyszlysmy na podwórko bez wózka mala zasuwala nieżle na nogach nie chciala na ręce w ogóle :tak: super to wyglądało bo każdy co przechodzil to patrzyl na krasnoludka nie ma chyba nic bardziej fajnego jak taki maly człowieczek drepta Wasze dzieciątka pewnie już dawno chodzą :tak: Gabriela lubi tez tanczyc wystarczy włączyć listę przebojów dla dzieci -codziennie od 8 na VH1:-D sama je pije z kubka niekapka i dużo mówi baba daj amam mama tata i czasmi się z nami kłoci:szok:

reklama
Jenni wczoraj w sklepie zrobila taki cyrk ze niechce siedziec w koszyku tylko chodzic sama no i chodzila wszystkim ludziom pod nogi :-D a oni jej sie musieli posowac no bo przeciez ona idzie i ma pierszenstwo:-D,takze ze zakupow nici maz mnie przywiozl i pozniej pojechal sam :sorry2: a do tego zrobila mi pierwszy cyrk o zabawke takie radyjko z Fishe Price no i jej kupilam ale to byl ostatni raz wiecej tak nie zrobie bo ja naucue ze co chce to ma a tak niestety niema

Ja lubie wchodzic z Konradem do SMyka.biega sobie miedzy polkami i probuje wszystkie zabawki:-).W niedziele bardzo sposobal mu sie wozek dla lalek.Biegal z nim miedzy polkami,a ludzie sie za nim ogladali i smiali.Zrobilam mu zdjecie telefonem,moze pozniej wrzuce:-).

Kuba dzis na placu zabaw zauważył w cudzym wózku lalkę i tak długo chodził wokół tego wózka,aż pani dała mu sie pobawić.Oczywiście nie chciał oddać.:tak:

U nas wciąż zero gadania po ludzku. I wciąż najlepsi przyjaciele Milenki to książeczki. Trzeba czytać po 3-4 razy jej ulubione. Podchodzi do swojej półki, bierze książeczkę, przychodzi, odwraca się wypinając pupkę żeby ją wziąć na kolanka i czytać, czytać, czytać... jak się znudzi to następna książeczka i tak czasem przez większość czasu przeznaczonego na zabawę :)

Oli zaczęła mówić "ała" jak dotyka czegoś gorącego lub się uderzy. Poza tym na Damiana woła "Miammian" a na Patryka "Atlik" :-D
I ciągle głaska koty i psa i mówi 'aja" :tak:

Kasiad ale słodko :))) Ja juz z pół roku temu kupiłam taki słodki zeszycik z NICI w pluszowej okładce. Będę do niego wpisywać wszystkie pierwsze słowa Milenki, potem wyrażenia, a potem śmieszne zwroty, powiedzonka, anegdotki..... tylko kiedy to będzie???

no Oliwka duzo juz mówi, fajnie:-) Hubek niewiele mówi, ale po sowjemu to gada i gada i gada... czasem wyzywa:laugh2:
Joasiek mój Hubekk tez uwielbia książeczki, aż czasem sie dziwię, ze on taki niespokojny duch a nad książeczkami umie posiedzieć nawet długo. Fajny ten pomysł z tym zeszycikiem do zapisywania pierwszych słów itd.:-)

Tycia czyżby piłkarz ci rósł :-)

A moze?:-).Dobrze by mial w zyciu;-).

Tycia wcale nie fajnie...zeby zrobić karierę piłkarza to trzeba poświecić całe swoje prywatnie życie przynajmniej do 25 roku życia...a tylko jedna kontuzja przekreśla wszystkie szanse..Tomo miał grac w pierwszoligowej drużynie na I roku studiów(wcześniej grał w II, III, IV ligach), pojechał na obóz z nimi i w drugim tygodniu obozu złamał nogę w kostce i śródstopiu) podziękowali mu w przededniu podpisania kontraktu....a do tego czasu chłopak nie miał życia towarzyskiego, ani dziewczyny, ani czasu na imprezy..nic...pożnije tylko w III lidze grał, a jak skończył studia to już tylko w Pajęcznie w okręgowej..czasem mi go żal....

i mam nadzieje, zę Filip nie bedzie chciał grać...;-);-)

reklama
Marta chodzi:-):tak::-D:-):-D

Dzisiaj cały dzien! -ok. 11 stanęła sama na dwoch nózkach i dreptała sobie do wieczora:-)Zadnego raczkowania:-)

Ale jak pech to pech. Całymi dniami to ja siedze z Martusia ale oczywiscie pierwsze samodzielne kroczki zrobiła przy tatusiu:zawstydzona/y::wściekła/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry