Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
:-)
Brawa dla Oli.No i kuba też w końcu załapał o co chodzi ,ale trzeba mu przypomnieć"Wstań na nóżki"to wstaje i bije sobie brawo.Moje dziecko WRESZCIE nauczyło się wstawać z podłogi bez podpórki- 5 miesięcy od czasu, kiedy zaczęła samodzielnie chodzić!
Całe szczęście, bo już się martwiłam, że nie wszystko z nią w porządku![]()

no i dobrze i my Kubusiowi też bijemy brawoBrawa dla Oli.No i kuba też w końcu załapał o co chodzi ,ale trzeba mu przypomnieć"Wstań na nóżki"to wstaje i bije sobie brawo.![]()

Przyznał się bez bicia, że wlał jej wcześniej 2 razy trochę 
Musza miec jakies slodkie tajemnice a ty sie dziwisz ze ci dziecko czasami nie chce spacDziękujemy za gratulacje i przesyłamy też Kubusiowi
A moje dziecko nauczyło się nowego wyrazu - "kola"
Siedzimy sobie w pokoju, a Oli przynosi w jednej ręce butelkę coli a w drugiej swój niekapek i obie rzeczy wręcza Tomkowi i mówi "kola kola" i kiwa potkująco głową. Odrazu się domyśliłam, że wlał już jej wcześniej coli do niekapka, bo jak chce herbatkę to niekapek tylko mi przynosiPrzyznał się bez bicia, że wlał jej wcześniej 2 razy trochę
![]()