• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamo, popatrz co juz potrafie!!!

Filip dość szybko załapał jak pić przez słomke, najczęściej to pije mleko z kartonika przez słomke...Aska w szkole dostaje takie małe kartoniki....
niekapek u nas dawno bez zaworka, co doprowadza mnie do szału bo wszędzie nalane jest picia...i sie klei podłoga..:baffled::baffled:

u nas to samo, niekapka juz nie uzywa wlasnie z tego wzgledu ze wszedzie sok porozlewany, jak gdzies idziemy to zawsze mam słomkę i kupuje Zosi soczek w butelce zakrecany.:tak:

reklama
Hubek tez szybko załapał jak pić z bidonu przez słomkę, i teraz to praktycznie tylkoz z bidonu pije w ciągu dnia, czasem herbatkę z kubeczka takiego zwykłego lub filizanki:-)
a nauczyłam go pić z bidonu właśnie tak jak opisała Kasiad:tak:z niekapkiem nam nie wyszło,a bidon wydaje mi sie bardziej praktyczny bo przechylać nie trzeba:-)

Wiki pije z niekapka aventu i nic nie rozlewa, za to z innych niekapków-kapków, to same się domyslacie co się dzieje:baffled:Bidon kupiłam dopiero niedawno i całkiem dobrze jej się pije, tylko nie może wyzbyć się odruchowego przechylania:-D

reklama
WIELKIE BRAWA DLA ANTKA!!! super:-)

a mój Hubek dzis wszedł sam na schodek trzymajac sie poręczy:szok: byłam w szoku, ale na drugi juz nie dał rady

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry