• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamo, popatrz co juz potrafie!!!

reklama
Szymek ostatnio upodobal sobie slowo NIE i to tak fajnie mowi tak stanowczo tylko wszystko jest na nie daj buzi NIe kochasz mame NIE chcesz cos tam NIE teraz cwiczymy tak i to tak smiesznie mu wychodzi raczej tak krotko tak( z chinskim akcentem) no i na samochod nie mowi auto ani nic podobnego tyko zizit

Oli od wczoraj mówi "cie" (cześć) na powitanie. Wczoraj na spacerze zobaczyła swoją koleżankę z piaskownicy, wyrwała mi się i leci do niej z wyciągniętą ręką, żeby się przywitać i krzyczy "cie, cie". Tak śmiesznie to wyglądało, mówię Wam :-D
Nie wiem czy pisałam, ale na powitanie lub pożegnanie (np jak stoimy na balkonie i żegnamy kogoś kto od nas wyszedł) kiwa ręką i mówi też "ej" co oznacza "hej".

Rozgadały sie Bąble i super.:tak:
A Kuba ma zrywy,ze mówi duzo,a czasem(jak teraz)zastój.:tak:
A potrafi dośc duzo,tylko leniwiec,jak mu sie chce.:tak:
W końcu buduje też z klocków wieże.:tak:

A moja Marta jak zwykle nietypowo:zawstydzona/y:nie mówi lala ani baba :no: ma za to niezwykła łatwosc wymieniania bardzo szeleszczących dzwieków.
Mowi widzisz, idziesz jeść, cześć, masz.

Ulubionym powiedzeniem Marty jest pytanie: widzisz?Mowi to po 1000 razy dziennie kiedy demonstruje swoje zachowanie albo pokazuje mi cos palcem tozawsze:" Widzisz? Widzisz ?" Chętnie tez pogania mnie na spacerze:"Idziesz?!":-D:-)

Sarka do taty mowi: jesz? , jedz!,ammmmm(poganiajac a do tego jeszcze chcesz?)

w samochodzie na tapecie jest:lalalalala lllaaaalalaa-
spiwa tak
w domu :mama tata , mamo tato i tak w kółko od wczoraj
no i naumiała sie mowic ELA;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry