Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
To tak jak u nas.Ale na topie jest znikopis,wszystkich maltretuje by coś mu namalować.A jakie talenty odkrywamyA ja mam wszystkie swoje "dzieła" od pierwszego do podstawówki![]()
A Milenka jeszcze nie zaczęła tworzyć, na razie kredki są dobre do zjedzenia, ale nie do rysowania![]()

.
.Za to krede wcina z apetytem
;-)Fajne rysunki Emilki,takie kolorowe.
Konrad tez maluje kredkami,nieraz ugryzie przy okazji,ale to juz rzadko.Za to krede wcina z apetytem
;-)
Ja nie mam pamiatek .Mialam troche rzeczy,ale jak sie wyprowadzałam do swojego domu,to wszystko wyrzuciłam.Dzieciakow rysunki zbieram do pudełek ikejowskich.Podpisujemy z tyłu date i do pudełka.Oprocz tego dzieciaki maja swoje segregatory gdzie wkladaja swiadectwa,dyplomy i inne wazniejsze karteczki.
To tak jak u nas.Ale na topie jest znikopis,wszystkich maltretuje by coś mu namalować.A jakie talenty odkrywamy![]()