• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamo, popatrz co juz potrafie!!!

reklama
Fajne rysunki Emilki,takie kolorowe:tak:.
Konrad tez maluje kredkami,nieraz ugryzie przy okazji,ale to juz rzadko:tak:.Za to krede wcina z apetytem:szok:;-)
Ja nie mam pamiatek .Mialam troche rzeczy,ale jak sie wyprowadzałam do swojego domu,to wszystko wyrzuciłam.Dzieciakow rysunki zbieram do pudełek ikejowskich.Podpisujemy z tyłu date i do pudełka.Oprocz tego dzieciaki maja swoje segregatory gdzie wkladaja swiadectwa,dyplomy i inne wazniejsze karteczki.

Fajne rysunki Emilki,takie kolorowe:tak:.
Konrad tez maluje kredkami,nieraz ugryzie przy okazji,ale to juz rzadko:tak:.Za to krede wcina z apetytem:szok:;-)
Ja nie mam pamiatek .Mialam troche rzeczy,ale jak sie wyprowadzałam do swojego domu,to wszystko wyrzuciłam.Dzieciakow rysunki zbieram do pudełek ikejowskich.Podpisujemy z tyłu date i do pudełka.Oprocz tego dzieciaki maja swoje segregatory gdzie wkladaja swiadectwa,dyplomy i inne wazniejsze karteczki.

fajne takie pamiątki...i tak poukladane:-)

Jenni juz odkryla ze po scianach idzie malowac :tak: jak widzi ze mama maluje to i czemu ona by nie mogla :baffled: a jak ja przestaje malowac to i ona tez:tak: tylko papuguje za mna:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry