reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mamo, popatrz co juz potrafie!!!

Ogromniaste Brawa dla Oli i Kubusia takie juz rozgadane ze az zazdroszcze ale i ja sie kiedys doczekam:tak: a ja jestem szczesliwa ze Jenni nauczyla sie mowic
kawa-awa:-D niby nic ale dla nas to duzo :tak: bo ona niechce powatazac za mna tylko robi to wtedy kiedy ma ochote a ma ja malo kiedy i robi mi na przekur ja jej mowie powiedz mama a Jenni mi na to tata ja jej mowie tata a ona mi papa i tak caly czas:sorry2::-D

reklama
Brawo dla Jenni :tak:
Irtasia, Oli na początku też mówiła kiedy chciała, a nie kiedy ją o to poprosiłam.
Teraz powtarzać lubi, ale dużo mówi tylko w domu, na podwórku lub w obcym towarzystwie robi się małomówna, nie wiem czemu :confused: W dodatku jak jakaś sąsiadka coś do niej powie lub ją o coś zapyta, to milczy jak zaklęta i robi głupie miny, chyba zaczyna się okres wstydu :-D

Ostatnia edycja:
Irtasia, Oli na początku też mówiła kiedy chciała, a nie kiedy ją o to poprosiłam.
Teraz powtarzać lubi, ale dużo mówi tylko w domu, na podwórku lub w obcym towarzystwiem robi się małomówna, nie wiem czemu :confused: W dodatku jak jakaś sąsiadka coś do niej powie lub ją o coś zapyta, to milczy jak zaklęta i robi głupie miny, chyba zaczyna się okres wstydu :-D
Jenni tez sie wstydzi i chowa sie za moja noga zawsze:tak::-D

Teraz powtarzać lubi, ale dużo mówi tylko w domu, na podwórku lub w obcym towarzystwie robi się małomówna, nie wiem czemu :confused: W dodatku jak jakaś sąsiadka coś do niej powie lub ją o coś zapyta, to milczy jak zaklęta i robi głupie miny, chyba zaczyna się okres wstydu :-D
U nas ten okres wstydu trwa już od dawna i nadal....:tak:Czasem jak sie zapomni,to coś tam powie.Ostatnio szedł sobie i spiewał "Pani e Janie"a ludzie w szoku:tak::-D

brawa dla rozgadanych bąbelków!!:-):-D:-D:-D
ech, czekam też Irtasia z utesknieniem na ten moment az moje dziecie sie rozgada wreszcie po ludzku;-)... Hubek też podobnie jak Jenni, nie chce powtarzać za mną, czasem też na przekór mówi cos innego:-D i faktycznie też w obecności obcych osób zmienia się nie do poznania: normalnie jak jest wśród nas to gada o gada po swojemu, ale jak tylko pojawi sie ktoś spoza domowników to milknie i troche czasu mu zabiera by sie rozkręcić

Super Gosia,fajny pomysł.
Kuba by zjadł pewnie połowę.
Nadal wszystko smakuje,pcha do buzi...
U Was tez tak jest?:tak:

reklama
Gosia, pomysł super z tą wyklejanką :-) Praca Emilce wyszła bardzo ładnie :tak:

Rozalka, u nas okres pchania wszystkiego do buzi skończył się, odpukać. Tzn coś tam jeszcze czasem weźmie, np bardzo lubi lizać grafity z kredek :dry:, ale kiedyś wszystko trafiało do buzi, a teraz Oli wpada na ten pomysł bardzo rzadko.

Do góry