rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
A może tak po włosku nawija "mama moja'Jenni nauczyla sie mowic zmijabo ja do niej mowilam nieraz jak cos narozrabiala Jenni ty zmijo mala a ona mi dzis przez caly dzien mama mija mama mija
![]()

poliglotka mała

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
A może tak po włosku nawija "mama moja'Jenni nauczyla sie mowic zmijabo ja do niej mowilam nieraz jak cos narozrabiala Jenni ty zmijo mala a ona mi dzis przez caly dzien mama mija mama mija
![]()

Jej chodzi o mame zmije bo ja jej mowie "mama nie jest zmija" a ona mi na to "mama mija mija mija mija"A może tak po włosku nawija "mama moja'
poliglotka mała![]()
Oj trzeba trzebaBrawo Jenni :-)
Oli dziś usłyszała jak powiedziałam "cholera" i też latała po domu i wołała: "cholela, cholela"Powtarza wszystko nałogowo, naprawdę trzeba uważać co się mówi
![]()
bo mnie od zmij wyzywaja
Brawo Jenni :-)
Oli dziś usłyszała jak powiedziałam "cholera" i też latała po domu i wołała: "cholela, cholela"Powtarza wszystko nałogowo, naprawdę trzeba uważać co się mówi
![]()
Oj trzeba trzebabo mnie od zmij wyzywaja
![]()

)
Jak narazia to Jenni malo mowi wiecej po swojemu
Ale sie ubawiłam.
Kuba powtarza jak papuga,ale często mu nie wychodzi(narazie)
"no nie",no tak""acha",'jeju","ojej" na stałe juz weszły do słownika![]()
ale tak jak Kuba ojejej , oooooooooo , och, o o , wszystko w zaleznosci od sytuacji tez na stale weszly do slownika
A o jaka babe mu chodziKuba dzis mówi "no nie,gdzie ta baba?nema?izie?" tak jednym ciągiem,super to brzmi.![]()
mame babe
czy babcie