reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mamo, popatrz co juz potrafie!!!

Brawo dla Oliwki.

Filip nic nowego nie umie...oprócz częstego gryzienia, szczypania, szarpania włosów i bicia - bo tak bawi sie z nim wujek a on to wykorzystuje:baffled::baffled:

reklama
Już rozmawiałam, ale on tłumaczy, ze Filipek lubi sie tak z nim wygłupiać...fakt, jest przeszczęsliwy - tylko nie zawsze wie kiedy jest czas na zabawe a kiedy nie - i ciągle kazdego targa

BRAWA DLA WSZYSTSKICH DZIECIACZKÓW!!!

u nas sukces bo Hubek rusza z mową :-) w codziennym uzyciu juz słowa mama, tata, baba, dziadzia, Szyś (na wujka Krzysia-mojego brata), kaka (kaczka) tutu (pic), didi (smoczek), ee (kupka), siusiu :-):-)
no i chce powtarzac bo do tej pory to sie tylko zawstydzał jak go prosilismy by cos powtórzył i sie odwracał i uciekał a teraz próbuje nawet kilka razy

HUbek tez zna o kominarzu rymowankę ale inną:
Idzie kominiarz po drabinie, ty zadzwoni tu zastuka, dziendobry panie kluka! no ale nie powtarza jej oczywiscie tylko pokazuje wszytko jak ja mówie:tak:

No tak, ale wujek Filpka gryzie i szczypie w zabawie :confused: Bo można się wygłupiać z dzieckiem, szaleć (Oli też się tak z tatą szaleje: skakanie, gilgotki itp) ale gryźć przy tym i szczypać nie trzeba :no:

Gratulacje dla Hubka!

Ostatnia edycja:
No tak, ale wujek Filpka gryzie i szczypie w zabawie :confused: Bo można się wygłupiać z dzieckiem, szaleć (Oli też się tak z tatą szaleje: skakanie, gilgotki itp) ale gryźć przy tym i szczypać nie trzeba :no:

Gratulacje dla Hubka!

Wiesz Kasiad on nie gryzie czy szczypie, ale to tak go podszczypnie delikatnie, a to mówi"daj szyjeczkę ugryziemy" i mały poźniej to samo robi, a że wyczucia nie ma - no to mam kilka śladów

reklama
Do góry