reklama
rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
To nieciekawie.Może powinnaś pogadać z wujkiem.Brawo dla Oliwki.
Filip nic nowego nie umie...oprócz częstego gryzienia, szczypania, szarpania włosów i bicia - bo tak bawi sie z nim wujek a on to wykorzystuje![]()

rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
BRAWA DLA WSZYSTSKICH DZIECIACZKÓW!!!
u nas sukces bo Hubek rusza z mową :-) w codziennym uzyciu juz słowa mama, tata, baba, dziadzia, Szyś (na wujka Krzysia-mojego brata), kaka (kaczka) tutu (pic), didi (smoczek), ee (kupka), siusiu :-):-)
no i chce powtarzac bo do tej pory to sie tylko zawstydzał jak go prosilismy by cos powtórzył i sie odwracał i uciekał a teraz próbuje nawet kilka razy
HUbek tez zna o kominarzu rymowankę ale inną:
Idzie kominiarz po drabinie, ty zadzwoni tu zastuka, dziendobry panie kluka! no ale nie powtarza jej oczywiscie tylko pokazuje wszytko jak ja mówie
u nas sukces bo Hubek rusza z mową :-) w codziennym uzyciu juz słowa mama, tata, baba, dziadzia, Szyś (na wujka Krzysia-mojego brata), kaka (kaczka) tutu (pic), didi (smoczek), ee (kupka), siusiu :-):-)
no i chce powtarzac bo do tej pory to sie tylko zawstydzał jak go prosilismy by cos powtórzył i sie odwracał i uciekał a teraz próbuje nawet kilka razy
HUbek tez zna o kominarzu rymowankę ale inną:
Idzie kominiarz po drabinie, ty zadzwoni tu zastuka, dziendobry panie kluka! no ale nie powtarza jej oczywiscie tylko pokazuje wszytko jak ja mówie

No tak, ale wujek Filpka gryzie i szczypie w zabawie
Bo można się wygłupiać z dzieckiem, szaleć (Oli też się tak z tatą szaleje: skakanie, gilgotki itp) ale gryźć przy tym i szczypać nie trzeba 
Gratulacje dla Hubka!
Bo można się wygłupiać z dzieckiem, szaleć (Oli też się tak z tatą szaleje: skakanie, gilgotki itp) ale gryźć przy tym i szczypać nie trzeba 
Gratulacje dla Hubka!
Ostatnia edycja:
mysia23
mama dwójeczki
No tak, ale wujek Filpka gryzie i szczypie w zabawieBo można się wygłupiać z dzieckiem, szaleć (Oli też się tak z tatą szaleje: skakanie, gilgotki itp) ale gryźć przy tym i szczypać nie trzeba
Gratulacje dla Hubka!
Wiesz Kasiad on nie gryzie czy szczypie, ale to tak go podszczypnie delikatnie, a to mówi"daj szyjeczkę ugryziemy" i mały poźniej to samo robi, a że wyczucia nie ma - no to mam kilka śladów
rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
GratulacjeBRAWO
Jenni dzis mowila po niemiecku czesc,prosze i dziekuje:-)

mysia23
mama dwójeczki
a dla Jenni to gdzie gratki![]()
Prima Jenni !!!
reklama
irtasia27
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
Podziel się: