Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

rzadko coś mu sie rozleje czy spadnie, sliniak zakłada bez dwóch zdan i juz, nie ma dyskusji i nawet nie próbuje oponować, nie wie ze mozna jeśc bez śliniaka:-)Patri, na wszystko przyjdzie czasHm...
Jakieś rady w takim razie macie dla mnie?
Bo nie mam pojęcia jak ją nauczyć jeść bez brudzenia się.
Help...
, myślę, że nie ma co robić z tego problemu, w końcu się nauczy, szkoda, że wcześniej nie zachęcałaś jej do śliniaka, może trzeba było kupić taki w formie koszulki z jakimś ulubionym bohaterem (u nas podziałał Puchatek i przyjaciele) na allegro pełno tego, my mamy coś takiegoOli je akurat czysto, ale dzieci różnie jedzą w tym wieku, chyba trzeba przeczekać, Oli na początku strasznie się brudziła i wszystko wokół, myślę, że czyste jedzenie przychodzi z czasem, wprawą itp. Z tego co pamiętam, to Julcia dość późno zaczęła sama jeść, więc musi trochę dojść do wprawy, nauczy się w końcu prosto łyżkę do buzi wkładaćHm...
Jakieś rady w takim razie macie dla mnie?
Bo nie mam pojęcia jak ją nauczyć jeść bez brudzenia się.
Help...
Może jak nie da sobie ręki poprowadzić, to usiądź na przeciw niej i pokaż jak sama wkładasz prosto łyżeczkę do buzi i wytumacz coś w stylu: zobacz jak mamusia prosto łyżeczkę do buzi wkłada, ani trochę się nie pobrudziłam. Może zacznie trochę nad tym pracować
A jak widzisz, że brudzi się specjalnie, to zabierz talerz sprzed nosa i tyle.
Może to wydaje się śmieszne, ale cel został osiągnięty