Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja nie pomogę,bo u nas pdobnie.Z tym,że mamy śliniak taki fartuszek (w Smyku kupiłam taki jakby strój policjanta)Hm...
Jakieś rady w takim razie macie dla mnie?
Bo nie mam pojęcia jak ją nauczyć jeść bez brudzenia się.
Help...
Patri Milenka wygląda bardzo podobnie przy jedzeniuPo jedzeniu wygrzebuję resztki jedzenia z dywanu
i idziemy się myć
![]()

Dziewczyny mam pytanie. Staram się oduczyć mojego 2latka od pieluchy i prawie nam udało bo już ładnie wołał ale urodził się Dominik i byliśmy 3 tyg w szpitalu do tego choroba z antybiotykiem Mateusza i wszystko się cofnęło.
Ostatnio już było znacznie lepiej i kupiliśmy mu nawet deskę na WC żeby łatwiej mu było siedzieć zktórej bardzo się cieszył. Od 3-4 dni Mateusz załatwia potrzeby w majtki/pieluchę w ogóle nie sygnalizując tego. Na deskę też już siadać nie chce.
Może macie jakieś sprawdzone sposoby na skuteczne odpieluchowanie?
u nas odkąd hubek siada na normalnym krzesle przy stole razem z nami to duza poprawa nastapiła, przede wszystkim obiad je całkowicie samodzielnie, nie muszę go dokarmiac w miedzyczasie
:-) inne posiłki tez przy stole i bardziej zainteresowany jeszcze jest tym, co ma na talerzu
no i wiadomo nasladuje nas przy stole więc i jeszcze ładniej je i sie zachowuje
Dzięki bardzo.
Patri szkoda, że wcześniej nie zachęcałaś jej do śliniaka...
a zgadzam się z Kasiad, że jedzenie przy stole z innymi domownikami ma duzy wpływ na to jak dziecko je![]()

Patri Milenka wygląda bardzo podobnie przy jedzeniuPo jedzeniu wygrzebuję resztki jedzenia z dywanu
i idziemy się myć
![]()

I co Joasiek? Coś zamierzasz z tym zrobić, czy bedziemy czekać, aż zaczną trafiac do buzi jak należy?![]()