• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamo, popatrz co juz potrafie!!!

reklama
Julcia nauczyla sie pedalowac na rowerku......ale jestem z niej dumna jak paw....:-):-D
cale popoludnie smigala sama na nim....
brawa dla Julci :tak:

Joasiek, Oli też tak robi fikołki, że głowy nie podkurcza i staje najpierw na głowie :tak:

już robi normalnie fikołki ;-)ale dziś zrobiła fikołka na golasa u nas na łóżku tak że jak leżałam to jej goła pupa wylądowała na mojej twarzy :sorry2:

brawo Julcia
z nowycgh umiejetnosci Lusi najbardziej mi wpadlo w oko KLAMANIE:sorry::zawstydzona/y:
na wakacjach musiala zwiedzac wszystkie ubikacje i rzadko kiedy robila siusiu ale zawsze na pytanie: Zrobilas? mowila: TAK...

jej uöubione slowo ostatnie to: POTEm, ZARAZ jak jej cos karze robic...maly leniuszek mi rosnie

Miałam kiedyś dać zdjęcia rysunków ale zapomniałam :zawstydzona/y:wiec teraz pokazuje kotka i ptaszka puki nie schowałam rysunków :sorry:

czyli bazgrołki Emilki ;-)kotek chyba bardziej mysz przypomina a ptaszek to te łapi to skrzydełka no i dziubek to ten nos co jej wyszedł hihi

Ostatnia edycja:
reklama
Oliwka postać ludzką w miarę ładnie potrafi narysować (kiedyś Wam wklejałam), ale zwierzęta nie za bardzo jej wychodzą. W ogóle zrobił się z niej leniuszek, ciągle chce, żeby jej coś rysować, a sama twierdzi, że nie umie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry