• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamo, popatrz co juz potrafie!!!

reklama
Jaka Julcia zadowolona :-D

A wiecie, jaki my mamy ubaw z Oliwki - reaguje głośnym śmiechem (aż się zanosi) na szczekanie naszego psa. Jakiś czas temu pies zaczął szczekać a ona strasznie się wystraszyła, podskoczyła, buźka w podkówkę i patrzy na nas przerażonym wzrokiem, więc my, żeby rozładować sytuację i obrócić w zabawę, zaczęliśmy się głośno śmiać. Oli zobaczyła, że my się śmiejemy, więc się rozchmurzyła i też zaczęła się śmiać. Psa coś pod drzwiami denerwowało, więc znowu szczekał, a my cały czas w śmiech i Oli z nami się śmiała. Od tamtego dnia jak pies szczeka, to ona myśli, że to strasznie zabawne i śmieje się tak śmiesznie, że my razem z nią z tego jej śmiechu.

mam mam ale czasami ja już na głowe dostaje:zawstydzona/y:
mała nauczyła się w ostatnim czasie złoscić czy u was jest tak samo:confused::confused::confused:. jak cis się jej nie podoba, (czytaj jest znudzona czymkolwiek) to napina sie , zaciska piąchy, i drze sie na całe gardło i jak przez dłuższy czas ktos nie zareaguje to dopiero koń czy się wielkim płaczem. ale naprawdę nie wiecie ile to wrzeszczenie ma w sobie złośliwosci:shocked2::zawstydzona/y::szok:

boję sie ze powoli zaczyna mi rosnać w domu terrorystka która musi postawić na swoim:no::no::no:
i nie wiem czy ta dzisiejsza pogoda ale jest strasznie marudliwa:baffled:

reklama
Sawa, muzykalne dziecko masz, tak ładnie śpiewa :-D

A co do złoszczenia się, to u mnie to samo, tylko, że moja akurat piszczy nie krzyczy. Te wysokie tony są nadzwyczaj meczące :eek:
Chyba nasze maluchy nauczyły się, że jak pohałasują trochę, to się w okól nich skacze, więc to wykorzystują :dry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry