Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
karola, kazde dziecko jest inne. Magdalenka sie przekrecala z brzuszka na plecy, a odwrotnie ani rusz. Wczesniej stala niz siedzala, a raczkowac chciala dopiero po roku, gdz juz umiala swietnie biegac. Dlatego teraz tylko obserwuje Majke, i pomomo, ze jest to siostra Madzi, rozwija sie zupelnie inaczej.pewnie macie racje ale czytajac co wasze maluchy robia to ja zaczynam sie zastanawiac nad swoim mozecos nie tak robie moze innaczej trzeba sie bawic moze wiecej cwiczyc sama nie wiem
No to Majka też bez problemu siada na leżaczku. Właściwie nie chce na nim w ogóle położyć głowy. :-)Ale jak ją posadzę samą, to chwilkę siedzi i się przewraca. Tego jeszcze się musi nauczyć.Z leżącej pozycji sama nie potrafiZa to potrafi naprawdę długo siedzieć sama, bez problemu sięga wtedy po zabawki nie tylko leżące przed nią, ale z boku i lekko w tyle.
Podnosi sie tylko z pozycji półleżącej, np jak leży w leżaczku, to bez problemu sama siada.

No niestety tez się co chwilę muszę schylac po grzechotkiA moja Dzidzia nauczyła się wyrzucać grzechotki.za każdym razem ją dziwi ten dźwięk, gdy grzechotka upada na podłogę i za chwilę robi to samo.