• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamo, popatrz co juz potrafie!!!

Konrad mi sie turla na wszystkie strony:-D,ale on chudziutki i w dodatku chlopak,to musi byc sprawny;-).
Zaczal narteszcie piszczec...Spodziewalam sie,ze tak bedzie,bo pisałyscie juz o tym.Łazilismy po CH Janki i sie rozdzielalismy i spokojnie znajdowalam reszte rodziny po piszczeniu Kondzia:-)

reklama
Michaś z siadaniem się nie spieszy, ale za to zaczyna mówić;-) I to nie żadne tam ba-ba-ba, tylko od razu na szerokie wody wypływa. Kilka dni temu powiedział: ko-gu-t:szok::-D:-D:-D A "meme" zdarza mu się już od dłuższego czasu. Szkoda, że to jeszcze nie jest świadome:happy:

ol, w koncu odpowiednio wyksztalcona mama o to dba hehe :-D zdaje sie jestes logopeda? :tak:
a z tym obracaniem to moze Tycia masz racje. bo moja Makrela chuda i dluga i turla sie z jednego konca pokoju do drugiego juz od jakiegos miesiaca. chyba warunki fizyczne bardziej temu sprzyjaja niz siadaniu :tak:

U nas z nowości to świadome obracanie się z pleców na brzuszek.Niestety spowrotem Tosia się juz nie obróci i jak jej się znudzi to się denerwuje i stęka, ja ja obracam na plecy a ona spowrotem na brzuch i tak wkoło macieju:-):-D
z siadaniem tez jeszcze sobie całkiem sama nie radzi. Rwie się do tego, ale sama jeszcze sie nie utrzyma...

reklama
Milenka też już gada całymi zdaniami, właszcza rano po przebudzeniu, i mam wrażenie, że wymawia już większośc zgłosek. Tyle że wszystko jest totalnie bez sensu z tego co mówi, choć można wyłapać w tym jakieś normalne słowa (raz nawet niecenzuralne słowko na "k" hjehje) :sorry2:
I też mnie ostatnio obsikała.. ja ją golutką na rączki przed kąpielą żeby zobaczyła jak Tatuś wannę szykuje, a ona zesiusiała mi się na brzuch... jak mały szczeniaczek :-D:rofl2::-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry