Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziewczyny jestem zła a zarazem załamana, nie potrafię zrozumieć że dotychczas wszystko było ok a tu nagle słyszę że dziecko może nie widzieć:-( I nawet nie wiem na czym to wszytko polega czy ten laser uratuje jej wzrok????? Boje się znowu strasznie się boję. Z dobrych wiadomości to to iż Martynka ma już 1950gr mleko pije świetnie i pozostałe wyniki są idealne, infekcja pokonana
Ale co dalej ............. napisze jak będę coś więcej wiedzieć Pozdrawiam
Witam No to już załatwione Martynka dziś jedzie na Ligotę i jutro ma mieć zabieg,:--
-( jeszcze nie wiem czy laser czy co innego okaże się na miejscu po konsultacji. Ciesze się że tam jedzie bo wiem że jej tam pomogą ale nerwy mnie wykończą cały czas się martwię że coś się może nie udać. A miała przyjść już w końcu do domu:-(
Napewno wszystko bedzie dobrzeWitam No to już załatwione Martynka dziś jedzie na Ligotę i jutro ma mieć zabieg,:--
-( jeszcze nie wiem czy laser czy co innego okaże się na miejscu po konsultacji. Ciesze się że tam jedzie bo wiem że jej tam pomogą ale nerwy mnie wykończą cały czas się martwię że coś się może nie udać. A miała przyjść już w końcu do domu:-(

I trzymam kciuki zeby Martynka w przyszlym tygodniu wyszła do domku:-)