reklama

MARTYNKA 26tydz, 900g, 37,5 cm

• Starter tematu Starter tematu alicja_23
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Alicjo myślami będę jutro z Wami. Trzymajcie się, a ty bądź dzielna. A Martynka na zdjęciach prześliczna! Mała księżniczka.

reklama
Tylko nie pozwól jej zrobić krioterapii bo bardzo niszczy oko i później będą duże problemy by cos jeszcze osiągnąć. Jak będziesz chciała to zerknij na naszą stronę www.irmaaisha.republika.pl , tam znajdziesz informacje o retinopatii i o dalszym leczeniu.

Pozdrawiam Irma
Witajcie Martynka już jest po:-D i nie dałam jej zrobić Krioterapii miała leser i wszystko poszło dobrze:tak::tak::tak::tak:, dostała 3000 impulsów i nie była intubowana potrafiła sama oddychać miała tylko wziewy tlenowe.Teraz już jest dobrze dostała przeciw bólowe i sobie ładnie śpi, ten zabieg miała dzisiaj w niedziele nie zrobili z powodu anemii podali jej krew i dlatego dziś mogli to zrobić:tak::tak::tak: Najgorsze w tym wszystkim to czekanie gdy miała zabieg ale warto było aby usłyszeć że jak na razie jest dobrze:-D MOJA MAŁA CALINECZKA DAŁA RADE JESTEM Z NIEJ STRASZNIE DUMNA Pozdrawiam i dziękuje za wsparcie

Witajcie Martynka już jest po:-D i nie dałam jej zrobić Krioterapii miała leser i wszystko poszło dobrze:tak::tak::tak::tak:, dostała 3000 impulsów i nie była intubowana potrafiła sama oddychać miała tylko wziewy tlenowe.Teraz już jest dobrze dostała przeciw bólowe i sobie ładnie śpi, ten zabieg miała dzisiaj w niedziele nie zrobili z powodu anemii podali jej krew i dlatego dziś mogli to zrobić:tak::tak::tak: Najgorsze w tym wszystkim to czekanie gdy miała zabieg ale warto było aby usłyszeć że jak na razie jest dobrze:-D MOJA MAŁA CALINECZKA DAŁA RADE JESTEM Z NIEJ STRASZNIE DUMNA Pozdrawiam i dziękuje za wsparcie
super wieści, Maja też miała laseroterapię i wszystko jest ok.na tyle, że następna konsultacja dopiero za rok;) Mogłabym ją zabrać już do domciu, ale niestety nadal jest tlenozależna, chociaż waga już słuszna 2360g.
Twoja Córeczka jest bardzo dzielna!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry