Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mój Kamilek też nie chciał na początku jesc mógłby przespac całą noc bez jedzenia a teraz by wszystko jadł.No to czekamy na jakies zdjecia Martynki.gratka dla Martynki i Ciebie że jestescie dzielne

A to ze tak malutko mleczka wypija to chyba norma u takiego malenstwa
Moje tez nie chcialy pic jak byly juz w domku.Lekarze kazali mi je karmic tak zeby wychodzilo 8 karmien na dobe:-)Ale jak wciskala Im mleczko to jak je podniosłam to mi wymiotowaly,wiec zaczelam karmic na zadanie.Fakt faktem powoli przybieraly na wadze ale byly spokojneSuper wieści, my też do domciu we wtorek. Trochę przerazająca ta lista specjalistów;(
Moja Maja wcina bardzo zachłannie, a potem też jej się ulewa;(

i strachu niestety też.Ja cały czas siedze przy małej i patrze czy oddycha i czy ją coś nie boli, bo mała ma problemy z kupką w szpitalu nie miała może to przez wodę albo przez te nowe mleko:-( Zobaczymy dziś dam jej Humane może będzie lepiej.A ci specjaliści no cóż takie mamy zlecenia przez to wszytko co przeszła teraz musi być pod kontrolą, mam nadzieje że tylko raz z nią pojeżdze po tych lekarzach i nie trzeba już będzie.Daj znać MIKA jakie wy macie zalecenia i szybciutko do domku zmykajcie.Pozdrawiamy i całuski dla malutkiej dzielnej dziewczynki