Masiula
marzec' 05,styczen' 07
Dawno mnie nie było, troszke problemow i was zaniedbałam, ale widze ze tu same dobre wiesci
alicja ja to po prostu czułam w kosciach ze wszystko bedzie ok, a malutka po prostu przesłodziutka, no a ostatnie zdjecie z siostrzyczka cudowne
izakowalsky trzymaj sie cieplutko i badz dzielna, wszystko jest na dobrej drodze do tego zebyscie juz niedługo byli w domku
alicja ja to po prostu czułam w kosciach ze wszystko bedzie ok, a malutka po prostu przesłodziutka, no a ostatnie zdjecie z siostrzyczka cudowne
izakowalsky trzymaj sie cieplutko i badz dzielna, wszystko jest na dobrej drodze do tego zebyscie juz niedługo byli w domku
modlę się za wszytkich takich maluszków. Wierze że teraz to już z górki pujdziem niestety wiem również że jeszcze długa droga przed wami.Ale nie możesz się poddawać i wątpić w twoje maleństwo te maluchy mają taką siłe w sobie że sama czasem stojąc nad moją Martynką zastanawiałam się jak Ona to wytrzymuje bo ja czasem miałam dość.Ale wszytko dobrze się poukładało, pociesza mnie to że ona tego nie będzie pamiętać.