Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jestesmy tym co jemy
Myśmy dzisiaj jadły purre z kurczakiem. Oj dobre ci to było, cały słoik pochłonęła :-)
zauważyłam, ze te mięsne dania są treściwsze, mam nadzieję, że na dłużej będą starczały.
Znalzałam na temat Zacnych DanonkowJestesmy tym co jemy
1. Danone, deser jogurtowy Gratka o smaku truskawkowym
![]()

Czasami chyba lepiej żyć w nieświadomości. Aż dziw, że jeszcze nie świecimy w ciemności od tej chemii!!![]()
mitemil to dlatego że zawsze dawałaś jej coraz większe dziurki może kup jakiś dobry kubek niekapek do mleka?? karmić wszystkim łyżeczką zarypać się można;p
Jolka kleik miodowy nie mleko??bo mleko to jest ale kleiku nie widziałam może u nas nie ma??
a tak w ogóle miód uczula.
Ło masz Ci los, jaka wampirzyca ;-)Hehe....a ja wygryzlam zebami ;-)![]()

Wlasnie Aneczka ja swoja chce dlatego do butli przekonac,bo nie usmiecha mi sie wszystkiego lyzeczka dawac......jeszcze troche poprobuje,a jak nie bedzie dalej chciala to sprobuje z kubeczkiemmitemil to dlatego że zawsze dawałaś jej coraz większe dziurki może kup jakiś dobry kubek niekapek do mleka?? karmić wszystkim łyżeczką zarypać się można;p
.

smoczek od butli po prostu tylko gryzie, więc nawet jej nie przekonuję do butelki, jak zacznę podawać soczki, to kupię niekapka