Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mam pytanie dotyczące kaszki manny . Mój mały dostaje gdzieś już od miesiąca i nic się nie dzieje lekarz twierdzi ,że można zwiekszyć gęstość do takiej jak łyżeczką .Czy któraś z was podaje taką ilość kaszki glutenowej? I jeszcze jedno czy takiemu maluchowi do zupki można dać buraka ,albo do rybki kuseczki bo nie jestem pewna czy jajko można wprowadzić po 6 miesiącu czy poczekać.
Dzieki za odp. Powiem, ze i ja chcialabym przejsc na butle choc moj maly to alergik, ale on butli nie tyka! Nawet z moim mleczkiemRoyanna - mala na butli, przeszlysmy na 100% butle 2-3 miesiace temu.
Poza tym codziennie bym musiała latac do sklepu do świezy chleb :/ :/
Cześć dziewczyny,
Też jestem mamą listopadową. Ponieważ też niedługo zaczynamy rozszerzanie diety, zainteresował mnie ten wątek. Chciałabym się wypowiedzieć w kwestii glutenu.
Mój syn jest alergikiem (jak zresztą jego starsza siostra). Pytałam naszą alergolog o gluten i powiedziała mi, że te zalecenia dotyczą dzieci zdrowych, a nie alergików. Alergikom nie powinno się podawać glutenu do 12 mż. Dlatego ja nie podam glutenu synowi do tego czasu. Chciałam się z wami podzielić tą opinią, może to komuś pomoże. Dodam, że ja bardzo ufam tej lekarce.
passingby - to daj Idzie tego buraka i się dowieszobstawiam że powinno być ok, toż to rodzime warzywo... tylko nie panikuj potem, jak na pieluszcze zobaczysz czerwone siuśki i kupkę
ja nie dawałam starszym buraka zbyt szybko, bo się cieżko spiera...