D
dziunka24.
Gość
Ja mam znajomych, ktorych 4-letni syn dostaje w nocy 3 razy butle z mieszanka.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
niee, butelke ciaga a 6 lat to juz mysle za duza na butle w nocya jest karmiona piersią????
moze i racjaMoim zdaniem Twoj syn sam bedzie wiedzial czy chce jesc w nocy czy nie. Skoro nie masz pewnosci czy placze z glodu czy z potrzeby np possania dla samego ssania to nie ryzykuj i nie wciskaj mu smoka czy wody. Jak bedziesz mu dawac butle a on zamiast pic bedzie sie bawil smokiem, lub zassie dwa razy i zasnie to bedzie znak ze juz ta butla nie jest mu potrzebna. Intuicja sie kieruj![]()
etna :-):-):-):-) a jak gotujesz jarzynową to odlewasz wodę wyciągasz jarzyny i wodą przegotowaną świeżą zalewasz i tak zupkę jecie?? :-):-):-):-)Nie pomyslalabym zeby zrobic zupke z wody od ziemniaka i marchewki, pewnie w tej wodzie duzo witaminek![]()
U mnie nadal pobudka na karmienie co 2 h na cyca.Kombinowałam go przetrzymac dać smoka, głaskać...ale to głód i musze dać cycka.Zresztą ciamka w nocy jakby z tydzień nie jadł![]()
etna :-):-):-):-) a jak gotujesz jarzynową to odlewasz wodę wyciągasz jarzyny i wodą przegotowaną świeżą zalewasz i tak zupkę jecie?? :-):-):-):-)
a ja mam pytanie doświadczonych mamuś .... kiedy dziecko w nocy juz nie je ??
tzn slyszalam od kilku osob ze okolo 6 miesiaca w nocy zamiast mleko dawały pic, smok ... mleko ostatnie okolo 22-23 w nocy kjak sie zbudzi to wlansie pic dac i pozniej o 6 wstaje przykładowo ... i dzieki temu maluch uczy sie przysypiac cała noc ... ale czy to nei za wczesniee ? taka przerwa w jedzeniu ? no sama nie wiem moze cos wy wiecie o tym ?
Gaja nie je w nocy od 2 miesięcy - zasypia o 22.30 i budzi się o 7.![]()

a ja mam pytanie doświadczonych mamuś .... kiedy dziecko w nocy juz nie je ??
tzn slyszalam od kilku osob ze okolo 6 miesiaca w nocy zamiast mleko dawały pic, smok ... mleko ostatnie okolo 22-23 w nocy kjak sie zbudzi to wlansie pic dac i pozniej o 6 wstaje przykładowo ... i dzieki temu maluch uczy sie przysypiac cała noc ... ale czy to nei za wczesniee ? taka przerwa w jedzeniu ? no sama nie wiem moze cos wy wiecie o tym ?