reklama

Mleko, papki i kanapki :)

nie wiem? nie lukalam... ale dziwne jest to, ze w nocy je normalnie a w dzien zaczyna takie dziwne akcje?:confused:moze to faktycznie te skoki, sama juz nie wiem,... ostatnie kilka dni zachowuje sie troszke inacze, tak jakby nagle zaczela wiecej widziec, rozumiec i ciagle chce zeby do niej mowic, no i poznala dzis swoje raczki wiec moze faktycznie cos w tym jest....:confused:
No i.... wywołałam wilka z lasu... - krzyk mamy tu straszny... wiem ze jest glodna ale na butle w buzi reaguje placzem :shocked2:
przeniesiesz ja do kuchni - i cisza, a bynajmniej dużo lepiej
W każdym razie uspokoiła sie, zjadla 80ml i znowu w ryk (odbicie nei pomogło)
ryk...ryk...ryk... tak, siak, owak...
w końcu dałam ją Ł (wczesniej u Ł ryczała a ja ją wziełam i ta 80dałam) i wyszłam
nastała cisza... i włąsnie wrócili - i wszystko zjadła - całe 200ml!
Nie kumam o co chodzi :confused:

reklama
No i.... wywołałam wilka z lasu... - krzyk mamy tu straszny... wiem ze jest glodna ale na butle w buzi reaguje placzem :shocked2:
przeniesiesz ja do kuchni - i cisza, a bynajmniej dużo lepiej
W każdym razie uspokoiła sie, zjadla 80ml i znowu w ryk (odbicie nei pomogło)
ryk...ryk...ryk... tak, siak, owak...
w końcu dałam ją Ł (wczesniej u Ł ryczała a ja ją wziełam i ta 80dałam) i wyszłam
nastała cisza... i włąsnie wrócili - i wszystko zjadła - całe 200ml!
Nie kumam o co chodzi :confused:
u mnie to jest troche inaczej bo ona ciagnie i placze w tym samym czasie jak by sie czym denerwowala albo nie wiem?:confused:

reklama
ja mam od wczoraj z mala taki problem,ze daje jej butle a ona placze i ciagnie i placze i tak kilka mniut a potemreszte wciaga spokojnie:confused: zupelnie nie wiem o co jej chodzi.....:confused:

Katrenki moj synek ma tak samo, a wczesniej kilka tyg temu tez tak robil ze az piszczal i krzyczal przy jedzeniu, dlatego wtedy zrezygnowalam z mojego mleka i przeszlam na antykolkowe i pomoglo. ale od jakis 2/3 dni znowu placze, prezy sie i krzyczy przy niektorych karmieniach, wydaje mi sie ze boli go brzuszek wtedy bo pomasuje i przechodzi. A powiedz mi czy dalej podajesz ten olejek na kupke?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry