katrenki
Fanka BB :)
u mnie dziala drapanie po brodce....;-)ja na zasypianie mam metodę. Trzeba dziecku masować palcem żuchwe koło ucha. dosyć mocno to go nie boli a przypomina sobie że ma jeść nie spać) u nas działa
)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
u mnie dziala drapanie po brodce....;-)ja na zasypianie mam metodę. Trzeba dziecku masować palcem żuchwe koło ucha. dosyć mocno to go nie boli a przypomina sobie że ma jeść nie spać) u nas działa
)
u mnie jest odwrotnie, w nocy je mniej niz w dzien....dziewczyny czy Wasze dzieciaczki jeddza tyle samo w dzien i w nocy??bo moj Kacper w dzien je co 3-4godz po 100-120ml za to w nocy budzi sie przewaznie co 3godz i potrafi wciagnac 180ml...
u mnie identycznie!!!dziewczyny czy Wasze dzieciaczki jeddza tyle samo w dzien i w nocy??bo moj Kacper w dzien je co 3-4godz po 100-120ml za to w nocy budzi sie przewaznie co 3godz i potrafi wciagnac 180ml...
Nasz Kuba w ciągu dnia śpi tylko raz 40 minutmój synuś ma różnie raz wiecej je pzez dzień a raz w nocy wszystko zalezy u nas ile spi w dzen jezeli mało to w nocy nadrabia i spi dłuzej przez co mniej je....

... Od początku tak mało śpi... Dobrze że teraz chociaż w nocy budzi się tylko na mleczko
![]()
sciagnelam 140ml mleka ... maly zjadl wszytsko ale mial chyba jeszcze apetyt zrobilam 120 sztucznego i zjadl 40 mlczyli 180
wielki szok !!!! pierwszy raz a zreszta ostatnio 60-80ml tylko