reklama

Mleko, papki i kanapki :)

a u nas dzis znowu strajk glodowy....zjadla po 4 rano i za nic nie chciala jesc potem.....dopiero o 3 zjadla spokojnie butle a tak to odrazu w ryk jak tylko probowalam.....nie wiem o co jej chodzi bo w nocy je zupelnie normalnie, przed snem tz a rano cos jej sie odmienia i strajk????????
Sonia tez miała rano taka faze - była głodna (jak sie pozniej potwierdzilo) ale ryczala strasznie i nie chciala ssac. 3 razy podchodzilam do jej uspokojenia... noralnie az sie wystraszylam ze mleko za cieple bo co brala smoka do ust to w ryk..:dry: ale sprawdzilam raz jeszcze i bylo dobre... w koncu sie uspokoila i dossala tak ze 200ml JEDNYM TCHEM wciagnela, po czym kupencje walnela, wiec to moze ta kupka torowala sobie droge...? pojecia nie mam :sorry2:

reklama
A czy Bura nie pisała czasem że wg jej lekarza maluchy powinny teraz zwolnic z jedzeniem..? :confused:

no ale burej maluszki jdnak starsze a poza tym to chyba taki jednodniowy wybryk....zobaczymy:tak:
Już wyjaśniam :-) Zdaniem lekarza moje dziewczynki przestały dużo jeść, bo już nadrobiły zaległości (aż za bardzo). Teraz nie potrzebują tak szybko przybierać na wadze i tym samym więcej jeść :happy2:

Już wyjaśniam :-) Zdaniem lekarza moje dziewczynki przestały dużo jeść, bo już nadrobiły zaległości (aż za bardzo). Teraz nie potrzebują tak szybko przybierać na wadze i tym samym więcej jeść :happy2:
No to jak?
Moja juz dawno nadrobiła "zaległości" (ktorych nie miala...) i dalej wcina.. - teraz ok 900ml na dobe:sorry:

Bura melduje się po wizycie u pediatry.
Mała 05.01 ważyła 4580
Dziś 27.01 waży 5075 :-(
Czyli w niecały miesiąc przybrała raptem 0,5 kilo.

Pediatra powiedziała, że powinna ważyć 5090, nie wiem czy to prawda, bo sądziłam, że powinna ważyć jakieś 5300...

Będziemy ją obserowac dalej jak je i jak przybiera na wadze.
Narazie mam sie nie martwić, może taki już z niej jest NIEJADEK paskudny,

900 ml na dobę - jeju dziewczyny wasze dzieci szaleją :-)
A to dobrze żeby dziecko aż tyle jadło ?
Moja moze z 5 razy w swoim krótki jak dotąd życiu zjadła ponad 700 ml :-D
A teraz zjada zazwyczaj od 610- 640 ml i ani grama więcej.

Ostatnia edycja:
Sonia tez miała rano taka faze - była głodna (jak sie pozniej potwierdzilo) ale ryczala strasznie i nie chciala ssac. 3 razy podchodzilam do jej uspokojenia... noralnie az sie wystraszylam ze mleko za cieple bo co brala smoka do ust to w ryk..:dry: ale sprawdzilam raz jeszcze i bylo dobre... w koncu sie uspokoila i dossala tak ze 200ml JEDNYM TCHEM wciagnela, po czym kupencje walnela, wiec to moze ta kupka torowala sobie droge...? pojecia nie mam :sorry2:

Dziewczyny a myslalyscie moze o gardełku? Moze cos je boli...Bo dziurki w butelkach dobre?

Mary u Ciebie faktycznie moglko tak byc, majac zaparcie czlowiek raczej nie mysli o jedzeniu ;-)

Dziewczyny a myslalyscie moze o gardełku? Moze cos je boli...Bo dziurki w butelkach dobre?

Mary u Ciebie faktycznie moglko tak byc, majac zaparcie czlowiek raczej nie mysli o jedzeniu ;-)
no tak ale czemu boli ja tylk miedzy ranem a popoludniem a pote juz je zupelnie normalnie? dzis zrobila malutka kupe wiec chyba to nie to...sama juz nie wiem o co jej chodzi ale normalnie miedzy 7 a 15 jak tylko dam jej butle to 2 lyki i krzyk a cala reszta dnia normalnie :confused::confused::confused:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry