Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
OLICA
nie budze małej na karmienie. Czekam az sama sie upomni
chociaz wcoraj zjadla o 8 wieczorem i obudzila sie o 1;30...wiec troszke sobie przerwe zrobila...ale czytalam, ze takie dzieciaczki to w nocy spokojnie moga sobie juz troszke dluzsze przerwy niz za dnia zrobic
ja wam z jednej strony zazdroszczę tego butelkowego jedzenia. Nie wiszą wam maluchy na cycu, możecie wyjść spokojnie z domku i długo wam maluchy śpią)) więc znalazłam dużo plusów dla was
) a nie to co moje biedne dojki
![]()
Oj to ja czasem bym czekala z 5, 6 godzin, a boję się, że wtedy nie będzie odpowiednio przybierac na wadze...

ja wam z jednej strony zazdroszczę tego butelkowego jedzenia. Nie wiszą wam maluchy na cycu, możecie wyjść spokojnie z domku i długo wam maluchy śpią)) więc znalazłam dużo plusów dla was
) a nie to co moje biedne dojki
![]()

ja tez dlatego mam zawsze odmierzone wszystko na cala noc...stoi na szafce nocnej razem z podgrzewaczemAle za to my wyciagamy cycka wszedzie i o kazdej porze bez problemu i nie musimy w srodku nocy wstawac robic mleko ;-) ja bym tego chyba nie przezyla![]()
i tylko wsypuje mieszam i do podgrzewacza, chwila i jest gotowe....
:-)