reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mleko, papki i kanapki :)

aaa jak już o rybach mowa moja ma za sobą już prawdziw rybkę...
yyy dorsza:tak: bardzo jej smakował :-D

pianistka co do żółtka to ja dawałam samop gotowanbe małej tak na łyżeczzce, a później trochę wkruszałam do obiadków

Ostatnia edycja:
reklama
wiecie co.,.. jestem zaniepokojona zachowaniem mojej małej....
wcześniej piła z butelki soczki czy cherbatki.. a teraz nie chce..
macha głową na boki jak chcę jej coś dać , myśałam że wina butelki bo kazkę pije juz z niekapka, ale z niekapka też nie chce soków pić...
smakiem nie idzie bo kupiłam te same i nic....
nie wiem o co jej chdzi....
nagle zaczęła woleć cyca jako picie

Dopóki mała będzie dostawać pierś dopóty nic innego nie musi pić. Po prostu może pierś najlepiej zaspokaja pragnienie? A jakich soczków próbowałaś? Gęstych? Spróbuj może klarownych. Ale naprawdę nie masz co się martwić :)

My zaszalałyśmy i Asiula pociumkała sobie truskawkę. Jak jej nic nie będzie to super, jak będzie to już nie dostanie przez najbliższy czas. Wsuwała aż jej się uszy trzęsły :D

Dopóki mała będzie dostawać pierś dopóty nic innego nie musi pić. Po prostu może pierś najlepiej zaspokaja pragnienie? A jakich soczków próbowałaś? Gęstych? Spróbuj może klarownych. Ale naprawdę nie masz co się martwić :)

My zaszalałyśmy i Asiula pociumkała sobie truskawkę. Jak jej nic nie będzie to super, jak będzie to już nie dostanie przez najbliższy czas. Wsuwała aż jej się uszy trzęsły :D

frytki dajesz a o truskawkę się boisz??:-D
wiem w enie mam się co martwić bo pierś wystarcza ale właśnie martwię się bo wcześniej piła.. tylko od 2 tyg przestała i nic nie chce poza cycem,...
a piła i takie i takie soczki...
więc nie wiem czemu odechciało jej się...
dzisiaj podałam jej trochę soczku na łyżeczce i na łyżeczce piła..
a wlałam do butelki i znów nie chciała....:sorry:

Hahaha, żeby nie było, że wyrodna matka ze mnie to frytek młoda jeszcze nie dostała :D i nie dostanie przez najbliższe parę lat :D

reklama
Do góry