reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mleko, papki i kanapki :)

reklama
A przed czym Etna masz stracha bo nie rozumiem...?

bo pawel ma slabe wyniki watroby z krwi i musimy uwazac na to co je na pewno przez dluzszy czas nie dostanie glutenu, musimy uwazc na leki ktore ewentualnie by dostawal, no i dostaje ciagle witaminy i kwasy, a jesli chodzi o to zoltko to zapomnialam sie zapytac lekarki i chyba poczekam do kolejnej wizyty w lipcu

kamcia ty to jednak masz dobra dedukcje :-D nie to co dziunka

Pawel ma od poczatku cos z ta watroba i ciagle mi go kluja, ale po nim nic nie widac, rozwija sie normalnie a je za czterech. Usg tez ok (robione chyba 6 razy). Pediatra ostatnio wystawila diagnoze: niedojrzala watroba, zrozumialam tylko tyle ze nie zdazyla sie w moim brzuszku wyksztalcic na 100% i teraz dopiero dochodzi do siebie. Ale musimy ja co miesiac kontrolowac, na razie wyniki ida ku lepszemu

Mary pamietam o tych przepisach ,Jutro zajrzyj na PRZEPISY

I po jogurciku od Nestle małego wysypało. Dałam mu troche i jednak musimy zrezygnowac. Popróbuję znowu za miesiąc..

Dałam dzis kawałeczek jabłuszka i krztusił się kilka razy, ale im dalej w las tym lepiej:-Djestem dobrej mysli
a jaki smak jogurtu dawalas? truskawkowy?

Hahaha, żeby nie było, że wyrodna matka ze mnie to frytek młoda jeszcze nie dostała :D i nie dostanie przez najbliższe parę lat :D
nie kłam :p

Zaczęłam dawać tydzień temu jabłuszko a potem marchewkę i po drugim dniu marchewki mała miała zaparcie - mimo, że mieszałam marchewkę z jabłkiem. Dopiero dziś (4 doba) udało jej się wyprodukować jakąś plastelinową kupę.

Dziunka, pamiętam, że Joasia tak zareagowała na gruszkę, ale nie mogę znaleźć tego posta. Dawałaś jej jakąś herbatkę czy soczek na trawienie ?

reklama
Do góry