reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mysl o porodzie

A megusek to chyba ekspresowo jakoś wzięło bo popołudniu jeszcze była z nami na forum :happy:
Pola, no ciekawa jestem jak my tu długo jeszcze pociągniemy :confused: :-D i która pierwsza, hehe.....:-)

Pustki straszne i cisza:-(, tylko my, bu.....

reklama
dorotak, pola- dziewczyny trzymajcie sie dzielnie napewno juz niedlugo wasze szkrabki przyjda na swiat, mozecie mi przysylac wiadomosci ja pojnformuje forum:tak: buziaczki dla was

Dzięki Maju:)
Widzę, że już chyba tylko ja zostałam..a nie myslałam..
W nocy brzuch twardy, rano i od 17.00 do 19.00 skurcze (tak od 3 dni) i nic:) Myslę, że do poniedziałku Młode przyjdzie na świat, ależ ona jest charakterna..Nie słucha rodziców, tylko sama decyduje ;)
Dziewczynki, jesli jakieś jeszcze zostały nierozpakowane, odezwijcie się..

Hej dziewczyny

No u nas juz po wszystkim ........
19 listopada o godz. 12:15 przyszła na świat nasza córka Lena
Waży 3970 i ma 54 cm długości,...
Poród odbył się naturalnie........
Trzymam za was kciuki:))
Jak znajdę chwilkę czasu to sie odezwę.....

Oj Pola30 zostały zostały...:sad:
Dzisiaj byłam u gina rozwarcie conajmniej na 2 palce krocze to mnie tak boli że chodzić nie mogę ( nie mówię o spaniu) a mała wyjśc nie chce.
Co prawda termin na 27 listopad ale mogła by się zlitować nad bie dną mamą nie;-) :-D :-D no cóż czekam do poniedziałku a potem idę do szpitala moze tam coś poradzą....

Dziewczyny grudniówki się juz zaczęłay sypać:rofl2:
I mam pytanko jak sie rozsypię w grudniu ( w końcu to juz niedaleko)to co zostanę przeniesiona czy jak bo to nigdy nic nie wiadomo :tak: ;-) :-D :-D :-D :-D

Oj, rzeczywiście, Emomadzia, Ty też jeszcze jesteś, ale na luzie-Twój czas jeszcze nie nadszedł :-D
Mnie wciąż w nocy kurczy a w dzień nic:-(
Monika-pewnie mnie wyprzedzisz. A może Dorota też już urodziła...
Ja sobie wczoraj wyliczałam termin od momentu zapłodnienia i wyszło, że "ten dzień" wypada 26.11...
A może dzisiaj mi się uda???

Pola Dorota urodzila coreczke wczoraj!! to jest niespodzianka trzymaj sie dzielnie wszytko bedzie OK i sluchaj swego ciala!!!:-)

cześć dziewczynki...ja właśnie wczoraj wróciłam do domku...nareszcie...miałam trudny poród i musiałam trochę poleżeć w szpitalu, do tej pory nie mogę się otrząsnąć. ale moja kruszynka jest taka wspaniała i grzeczniutka, jakby wyczówała że z mamusią coś się dzieje i daje mi odpocząć. brodawki jak zwykle poranione, bolące, ale jakoś dajemy radę.
rety, nawet nie wiem kto z was pozostał jeszcze w "dwupaku", nie mam jak poczytać bo nie mogę siedzieć. tęskniłam za wami i za tym forum. jak poczuję się lepiej to napewno zajrzę i opiszę mój dramat.
trzymam kciuki za wszystkie już i jeszcze nie mamy. musi być dobrze.;-)

reklama
Lucy-dzięki za pocieszenia i informację o Dorotce:-) Ale numer! Kto by się spodziewał, że będzie "dziurka".
Dziewczęta, które jeszcze nie opisały porodu, a mogą już usiąść przed kompem-proszę, piszcie!
Ja też już chce przytulić te małe stópki!!!!UUUUUUUUUUUUU

Do góry