reklama

Nasze dzieci rozrabiaki

przepraszam ale zaczełam się śmiać na cały głos- o matko ten aniołek w loczkach.A może to był zabieg pielęgnacyjny odżywka jakaś by lśniły albo jakaś tajemnicza kuracja by nie było i m zimno,- no już sama nie wiem ale jestem ciekawa na maxa co ci powiedziałą dlaczego tak zrobiła.
Nic nie powiedziala tylko sie zmyla odrazu jak wydalam jeki z siebie
Irtasia :szok::szok::szok: łojejku jestem ciekawa jak te kotki wyglądały :-D

One jeszcze tak wygladaja matka malych kociat najbardziej tlusta a wlosy na glowie staly jej na bacznosc po kapieli i wyschnieciu i wczoraj mylam jej glowe gabka i plynem do naczyn wlosy teraz sa zlizane i nadal tluste:shocked2:

reklama
Irtasia, to jest nuer nad numerami, zrobiłaś pamiątkowe zdjęcie? :-)

Z moją Julią się dogadałyśmy tak, że jak chce się bawic w pufu pufu, jak sama to nazwała, to musi iść do swojego pokoju. I tam się bawić. No i ok. Ja nie widzę, nie denerwuję się, jej nie zabraniam, bo to niezdrowo podobno ingerować i zabraniać..... Mam mimo to nadzieję, że wkrótce to minie... :-(

Pozdrowionka.

:szok::szok::szok: widze , ze Jenni testuje wszystkie mozliwe "odżywki" do włosów:szok::szok::-D:sorry: sorry, ale nie wiem co bym zrobiła:-D:sorry: Hubek to ma króciutkie włoski jeszcze, ale Jenni te blond loczki....:eek::-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry