Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Oli mi podaje pojedynczo czyste naczynia a ja chowam do szafy, fakt, czasem narzuca tempo, więc muszę się uwijać, żeby coś jej nie zdążyło spaść z rąk. Zawsze to trochę trwa, bo podaje mi po jednym naczyniu, po jednym sztućcu też
Tylko wkładam brudne naczynia już sama, bo Oli natychmiast by się ubabrała w brudach z talerzy - uwielbia rozmazywać wszystko co mokre 

Mi Oli pomaga wymieniać zmywarkę codziennie i muszę powiedzieć, że jeszcze nic się przez to pomaganie o dziwo nie zbiłoOli mi podaje pojedynczo czyste naczynia a ja chowam do szafy, fakt, czasem narzuca tempo, więc muszę się uwijać, żeby coś jej nie zdążyło spaść z rąk. Zawsze to trochę trwa, bo podaje mi po jednym naczyniu, po jednym sztućcu też
Tylko wkładam brudne naczynia już sama, bo Oli natychmiast by się ubabrała w brudach z talerzy - uwielbia rozmazywać wszystko co mokre
Dziś jak wychodziliśmy na spacer, to jak zabaczyła mokrą podłogę na klatce, odrazu się rzuciła na kolana i rozmazywała łapkami. Musiałyśmy się wrócić do domu umyć ręce, bo sprzątaczka myje klatkę jakimś środkiem z chlorem, śmierdzi tym chlorem jak diabli zawsze na korytarzu.

Weronika też tak lubi się mazaćFilip też lubi rozmazywać mokre plamy...najbardziej wylane przez siebie z butelki picie...ostatnio robi to specjalnie, wylewa i marze![]()

nastepnie idzie ze szmatka myc stol w pokoju no i wtedy dopiero sniadanie.
koniec smierc na miejscu cudownie sam otworzyl plecak wyja etui z niego okulary i mi dostarczyl w dziwnej wersji ale bylam wsciekla 

Jenni tez uwielbia rozmazywac co mokreprzy zmywarce zawsze jest kiedy widzie ze ja ja otwieram
![]()
i zmywarka tez na niego działa jak magnes
Hubek jak tylko widzi, że ktos otwiera zmywarke to leci do spiżarki po tabletki do zmywarki i przynosi i wkłada tam gdzie jest na nia miejsce w zmywarce
No to chyba przechwaliłamMi Oli pomaga wymieniać zmywarkę codziennie i muszę powiedzieć, że jeszcze nic się przez to pomaganie o dziwo nie zbiło![]()
dziś poszedł talerzyk śniadaniowy.