irtasia27
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
Ja dzis wyciaglam z pralki 250 gram soli w opakowaniu kartonowymLaila zbila ostatnio 2 talerze, 1 szklanke(na szczescie nic sobie nie zrobila), wyprala sardynki w puszce w pralce....powoli zaczyna dzialac;-)
![]()

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja dzis wyciaglam z pralki 250 gram soli w opakowaniu kartonowymLaila zbila ostatnio 2 talerze, 1 szklanke(na szczescie nic sobie nie zrobila), wyprala sardynki w puszce w pralce....powoli zaczyna dzialac;-)
![]()

Naoglądał sie chyba "Jaka to melodia'
A Oliwka po każdej piosence mówi "nie ma". Jak zna utwór to już mówi tuż przed końcemJak słuchamy radio,to też po każdej piosence bije brawo

madzix
Dałam Kubusiowi suchy chlebek i mówie"zanieś króliczkowi",ale zanim doszedł do klatki,to juz go poobgryzał.Patrze,a siedzi koło klatki i zajada.A królik...
![]()

Kuba wczoraj w parku wyrzucał wszystko co miał do śmietnika.Nawet swój kubek i łopatkę![]()

A Oliwka po każdej piosence mówi "nie ma". Jak zna utwór to już mówi tuż przed końcem![]()
Oli też, w ogóle "nie ma" to jej najbardziej ulubione słowo ostatnioMilena tez tak mowi po kazdej rzeczy ktora sie skonczy. CZy to piosenka, czy bajka, czy swiatla sie zimenia na skrzyzowaniu