Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wyczaiła, że koty nie lubią głośnych, wysokich dźwięków, więc kuca za kotem i zaczyna strasznie głośno piszczeć. Kot natychmiast się podrywa i spiernicza, a to jej się bardzo podoba
Więc znowu leci za kotem i znów go straszy. A jaką ma radochę przy tym, sadystka mi rośnie normalnie 
A Oli sobie znalazła super zabawęWyczaiła, że koty nie lubią głośnych, wysokich dźwięków, więc kuca za kotem i zaczyna strasznie głośno piszczeć. Kot natychmiast się podrywa i spiernicza, a to jej się bardzo podoba
Więc znowu leci za kotem i znów go straszy. A jaką ma radochę przy tym, sadystka mi rośnie normalnie
![]()

Ja niestety niemam latwego dojscia do kabla z pralki bo jest schowany za kuchniajak nie widzę, to Stach też robi pranie. Ostatnio załadował do pralki płyn do podłóg, mleczko do czyszczenia, proszek do prania, szampon, zamknął pralkę i próbował program ustawić. Ja na szczęście w tym przypadku, zawsze wyciągam po skończonym praniu kabel z gniazdka.

A Oli sobie znalazła super zabawęWyczaiła, że koty nie lubią głośnych, wysokich dźwięków, więc kuca za kotem i zaczyna strasznie głośno piszczeć. Kot natychmiast się podrywa i spiernicza, a to jej się bardzo podoba
![]()

Ale zmyć chyba było trudno, bo szampon się pieni.
![]()
To sie nazywa miłość do zwierząt
Jenni znow ma radoche jak chce podnosic kota uparla sia na mojego ryzego ktory panicznie boi sie malych dzieci i obcych no taki juz staruszek z niego wazy 5 kilo bo po diecie zgubil 2 kilo ale Jenni zamyka sie z nim w lazience i go szarpie biedaka a ani o cm go nie dzwignie![]()

Ja też tak robie,inaczej by byłojak nie widzę, to Stach też robi pranie. Ostatnio załadował do pralki płyn do podłóg, mleczko do czyszczenia, proszek do prania, szampon, zamknął pralkę i próbował program ustawić. Ja na szczęście w tym przypadku, zawsze wyciągam po skończonym praniu kabel z gniazdka.

Dziś schowałam piłkę.