Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
izi ja tort robilam z przepisy lysy w smaku zarabisty. fotka jest w temacie urodzinowym. luier robilam sama. blad popelnikam tylko bo niewstawilam odrazu go d lodowki i niewyrownalam dokladnie masy przed polozeniem lukru
ja wczoraj wieczorem zrobiłam, ale zmieniłam trochę.. wg tego jak już jadłam u bratówki, dałam ogorki konserwowe, i jeszcze wrzucę kukurydzę żeby fajnie kolorki grały aaaa i u nas daje się trochę majonezu a resztę i to sporą ok. duży kubek jogurtu naturalnego.
Będzie jak znalazł na wieczór, jeszcze pizzę przygotuję bo rodzenstwo przychodzi na kawę i ciacho a to będzie taki ciepły dodatek na szybko + sałatka
Wczoraj rozmawialam z Phelania wieczorem i narobila mi takiego smaku na saatke makaronowa ze to tej pory mi slinka leci I bedzie wieczorem bo musze ja zrobic!
Dziewczyny!! Po poscie Asko wrocilam do przepisu i zobaczylam ze nie ma kukurydzy! Ja teez ja dodaje, obowiazkowo!
Ja wczoraj też robiłam sałatke makaronową, ale swoją
Makaron kokardki, pomidor, ogórek, szynka w paseczki, mozarella, majonez, sól, pieprz, tymianek. Czasami dodaję zamiast mozarelli oscypka, czasami dodaję tez paprykę.
Ja tez robię salatę z makaronem, ale jeszcze inną. Moj M uwielbia ja mniej, bo nie lubie makaronu
Makaron swiderki 0.5 kg
Ser zółty 0.2 kg
1 papryka czerwona, 1 ogorek
2 udka wędzone z kurczaka
pół puszki ananasa
puszka kukurydzy
puszka fasoli czerwonej
1 duza cebula
majonez
kukurydze i fasole odsączyc, makaron ugorowac, warzywa,ser,ananas i kurczak pokroic w kostkę. Wymieszac z majonezem, przyprawic solą i pieprzem.