reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze pytania- odpowiedzi- RADY:)!

reklama
dziękujemy dziewczeta- dziś jest lepiej Klaudysi..spała smacznie od 22...do 9 rano:):)
ja tylko budziłam się - gaaardzioło mnie potwornie boli!!!!!!!!..siorbię Klaudki syrop:/

Dziewczyny ile godzinowo na dobe spia wasze maluchy bo ja zaczynam myslec ze moj na bezsennosc cierpi. Spi tak 8-10 godzin w totalu a to chyba niewiele :-[ ?

a glowa mnie tez pobolewa ale u nas to przez cisnienie bo dwa ostatnie dni lalo i ciemno jak zima bylo.

Cicha - no raczej za mało...ale mojemu tez zdarzają się takie dni że spac nie może - ale chyba zazwyczaj 13-14 h na dobe - a to i tak nie jest chyba zbyt wiele jak na jego wiek...

Patrycja mnie też głowa strasznie boli i też się zastanawiałam co to ::) ale u mnie to chyba ciśnienie

Rusałka, jaki syrop masz dla Klaudusi? Ja jestem podziębiona i Oliwka też coś zaczęła kichać, byłam u lekarza ale powiedział ze wszystko ok i jest zdrowa, ale ja chciałam może cos tak zapobiegawczo?

Sumka u mnie to ja nie wiem co... ::) wzielam trzy tabletki i nic mi nie pomoglo...aöe wiesz po czym mocniej glowa zaczela mnie bolec...od jazdy samochodem jak wlaczona jest klima.... :mad: :mad:
Agaciulka moja mala kicha codziennie i nawet pkaszliwala..wiec poszlam z nia do lekarza...Okazalo sie na cale szczescie z jest calkiem zdrowa...Lekarz mi powiedzial ze tak ona reaguje na bakterie...My jestesmy do nich przyzwyczajenie a ona dopiero z nimi sie oswaja...Kichanie moze byc tez od tego ze ma cos w nosku i jej tam fiura...

reklama
Do góry