reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze pytania- odpowiedzi- RADY:)!

reklama
Pati, ja na kaszel niewiadomego dźwięku ;-) daje Stodal, a jak się odrywa to flegamine lub mucosolvan (podawany do 16-17). Na kaszel nocny sinecod. A z witamin rutinaceę. Na receptę jest pulneo - bardzo fajny wg mnie specyfik - ostatnio jak obydwoje kaszleli to wystarczyło i nie trzeba było antybiotyku

Pati ja na suchy daje Drosetu na noc Sinecod, jak nie wiem co jest grane to robię jak Kasia Stodal, on jest na kaszel wszelkiego rodzaju ( tak mówią w tv), na odrywający mucosolwan, flawamed bądź flegaminę (wszystko to jest to samo tylko rożnie nazwane, mucosolwan jest najnowszy) w zależności co mam w domu. A z witamin Ola dostaje ceruwit junior a teraz testujemy Kidabion, bo dostała je w przedszkolu.
Życze dużo zdrówka dla Noemi.

Właściwie powatarzam po dziewczynach, ale u mnie głównie prawoslazowy i flegamina. Pulneo na receptę też dobry. No i wit. C w kropelkach.

Baska, ja po to pytam o szczepienia, żeby mieć za i przeciw :-) Ja wcale nie jestem przekonana "za", więc taki głos jak Twój jest bardzo cenny.

Kasiu, do tej apteki mam rzut beretem :-)

Ja na suchy kaszel daje syrop prawoślazowy lub stodal, a na mokry flegaminę ale w tabletkach, po pół tabletki 2 razy dziennie, na noc mamy acodin junior 50.
Dodatkowo daje rutinacea junior ale w tabletkach do ssania. Wojtek woli tabletki i łyka bez problemu a i mamy jeszcze vibovit w żelkach;)

Dziewczyny apowiedzcie mi czy powinnam lepiej zostac w domu czy jechac do tego tropical island...No bo ona mocno kaszle-takim odrywajacym sie kaszlem...no i ma katar...ale tez tam cieplo jest... Ja mowie ze lepiej nie,Adam ze tak...i sama nie wiem co robic-bilety juz kupione-wszyscy nastawieni ze jedziemy...

reklama
Do góry