reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze pytania- odpowiedzi- RADY:)!

Dziewczyny co dajecie na przeziebiania przy kaszlu i katarze...mloda kaszle mi dosc ostro...a zeby nie chodzic z nia za kazdym razem do lekarza to kupuje jakies syropy w polsce plus witaminy...mam jeden syrop plus vibowit+ witaminy...co polecacie bo chce zakupic jak bede w polsce..

ja zawsze kupuje w PL flegamine i syrop prawoslazowy

reklama
To super. Ta pogoda to i zahartowanego wykończy. U nas dzisiaj była piękna pogoda tylko już powoli robi się zimno i łapki nam trochę przymarły. Olcia znowu pokasłuje. I bądź tu mądry. Jedna mama nie przyprowadzi zakatarzonego dziecka do przedszkola a druga tak. I ciągną się te choroby w nieskończoność.

tu to przeginaja na maxa...brak slow...dzieci przyprowadzaja- kichajace, prychajace i bez antybiotyku, bo zeby od GP wydebic, to juz trzeba miec goraczke:p...
no moja GP to Polka wiec jest troszeczke inaczej..aczykolwiek dlugo tu kobita mieszka i troszke przyjela zwyczaji ang:D

Sylwia jak mokry to może już byc coś w oskrzelach... może ale nie musi, ja bym poszła i osłuchała malego. profilaktycznie,

Sylwia ja lecze sama 2,3 dni jak nie przechodzi idę do lekarza. Jeszcze zależy od stopnia kaszlu czy duzo kaszle czy malo. no i ogolnie patrze jak sie czuje.

reklama
Do góry