• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze pytania- odpowiedzi- RADY:)!

Fusik jak sama sie nie przekonasz to w sumie nic po naszych opiniach...kazda skora inaczej reaguje... ja ostatnio po bardzo fajnym balsamie ktorym dostalam na urodziny myslalam ze sie zadrapie... a ostatnio cycki mnie swedza i nie wiem po czym :-D bo po balsamie nie.....

reklama
:-D

Fusiku, myśmy używali Pampersów, bo nigdy nie było z nimi kłopotów. Stas nadal śpi w Pampersie. Ale wielokrotnie słyszałam, ze właśnie Pampersy uczulaja.

Fusik ja używam pampersów głównie na noc i na wyjścia bo bardziej chłonne ale "po domu" właśnie dady i babydreamów z rossmanna bo jednak jest sporo taniej niż z pampami
z Karolem podobnie używaliśmy
u żadnego nie sprawdziły mi sie huggiesy, kupiłam trzypak i po kilku pieluchach oddałam kolezance...

ja przy Klaudii uzywalam pampersow..pozniej takich z lidla, jak juz odstawialam ja... a przy Gracjanie wciaz na pampersach...probowalam innych ale byly za sztywne, ale pampers tez nie jest idealny - wrecz gdyby nie ostatni kupon jaki mialam:P to bym sprobowala innych...bo kupa wyplywa:O gora!!! i przewaznie musze go calego przebierac!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry