Rusia
DORKA:)czerwiec06lipiec10
Dziekuję Aniu76 za odpowiedz - juz niby wszystko OK- ale i tak ide dziś na 12 do lekarza, by mnie przebadał..no i spytam co mogę sobie wziąc na katar i potworny kaszel..bo inhalacje z Olbas oil jakoś tak pomagają ..ale tylko w cierpieniu- takim, ze katar łagodniejszy i tak nie swedzi nos
i oddycha sie lepiej..bo wczoraj słuchajcie- obudziłam się o 4 nad ranem..i koniec spania..praca..poźniej wyjazd..wróciłam - zmasakrowana, zmeczoan, wyciśnieto ze mnie wszystkie soki- po 23 ..usnęłam ok 24.. i ja mimo zwolnienia lekarskiego wciaz pracuję...- ale już nie chce!!!! ja sie - nie wysypiam, jestem przeziebiona, przemeczona i na głowie mam stresa w postaci leżacej pracy mgr- którą musze!! do maja napisac...ale tak to jest..w pracy ciezko mi odmówić..a poxniej - maz prowadzi działalnosć- mus pomóc..i jest jak jest- nawet zastanawiam sie, ze moze ten brzuszek taki maly własnie dlategfo, ze ja mało spię..jem jak przed ciaża(zwracam bardziej tylko na to co jem), wiecznie "biegam" ..stres..sama nie wiem..ale zamierzam odpoczać..Dzis ide do lekarza..poźniej mam gosći wieczorkiem lezę i robię - NIC!..cos czują, ze teraz mam goraczkę..ech..