reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

NASZE SKARBUSIE :)

Na cały świat wieść niesie, że Sumka jest już po usg.
A gdzie zdjęcie SKARBUSIA Sumko???
Nie daj długo czekać, bo się niecierpliwią inne przyszłe mamusie!!! ;)

reklama
No mam nadzieje że nie jest ze mna jeszcze tak źle choć w poprzedniej ciąży zauważyłam, że im wiekszy brzuch tym mniej w głowie niestety

A teraz Panie i Panowie przedstawiam owoc mojego łona​
Małe Sumiątko
bobousg8bp.jpg

wow- Sumko- jakie To Twoje CUdo śliczne!-i duze już:)..jejku jak One tam szybko rosną:)

az nie moge sie doczekac 14.12..kiedy zobaczę swoje:)

Rusałko ja też wybieram się 14 grudnia:) i mam nadzieję, że moja dzidzia też już taka duża jak sumki.

Sumko dzidzia prześliczna, już na zdjęciu widać jak ładnie się rozwija, w ogóle te Twoje zdjęcie jest takie inne i bardzo ciekawe- jakby światełko maluch sobie zapalił:)))

Sumeczko ale cudo nosisz w sobie!!!
A jak synuś reaguje na "braciszka" lub "sisostrzyczkę" widząc go/ją na zdjęciach?

Nie mam skanera wiec nie moge wstawic zdjecia, z kasety VHS tez Wam nie wstawie filmu ale co ta moja dzidzia wczoraj wyprawiala  ;D Podskakuje, macha raczkami i nozkami, przekreca sie na boczek, ssie kciuk, jest zdrowa, wszystkie parametry w jak najlepszej normie, glaszcze sie po buzi raczka, ma brzuszek grubiutki jak mamusia i nozki chudziutkie jak tatus  ;D Boze, do tej pory nie moge dojsc do siebie po wczorajszym usg, a kasete to chyba non stop bede ogladac  :)

Wazy 78 g i mierzy 55,7 mm!!!  :)  :)  :)

Sumko, Twoje SUMIĄTKO superaśne.

Calo, ja po usg też nie mogłam się pozbierać. Ale Wam zazdroszcze. Ja ide do gina 13.12 na zwykłą kontrolę a na usg dopiero na początku stycznia. Ale jak będę na wizycie 13-tego to spytam czy nie możemy wcześniej tego usg zrobić, bo szału dostane. Chce już zobaczyć mojego skarba no i zajrzeć mu między nóżki ::)

Hej Sumka!! Sumiątko - istne CUDO!!! Niech zdrowo rośnie! :) Ja na USG idę za 2 tygodnie i już ściany obgryzam z niecierpliwości!! Kurcze chyba trzeba będzie dom na nowo tynkować ;)

Zdrowe masz ząbki Nemezis, jak chomiczek ;) ;) ;)
A propos zębów. Mi zaczynają dziąsła krwawić. Nie za wcześnie?? ::)
Mały pasożycik z tej dzidzi ::) ::) ::) Wszystkie minerały i witaminki mi zabiera :D :D :D
żeby był tylko zdrowy, to mogę nawet być szczerabata ;) ;)

reklama
Sumiątko pierwsza klasa!! Ale Ci zazdroszczę!!! Ja moje pooglądam 19.12. I filmik sobie machnę. Jek coś będę miała, to się pochwalę...

Ach, żeby mój Dzidziuś był też taki cudny... I może w swojej łaskawości pokaże, co ma między nóżkami??

Do góry