sumka je z jednej strony pragnę chłopczyka..synusia ale z praktycznego punktu widzenia widzę ,że byłoby łatwiej i taniej gdyby była córcia. Ubranka mam po Marcie, bratowa ma córkę 2 letnią a więc też ciuszki mam jakby coś, mogłyby byc razem w pokoju i chyba lepiej by się dogadywały. A z drugiej strony u nas w rodzinie to same dziewuszki i fajnie by było aby mój tata stał się "prawdziwym" dziadkiem. Zobaczymy!!!
reklama
O
Oliwierek
Gość
Najważniejsze żeby było zdrowe!!!!!!!!!!!!!!
Oliwerku- ..mi towarzyszy podobne uczucie..i jak czytam Sumko Twoją wypowiedz..Wiekszość mówi-to będzie chłopiec..a we mnie(i w meżu tkwi przekonanie, ze mamy juz Klaudysie)..
Oczywiśćie-w głebi ducha słowo- jest mi to zuupełnie obojętne..owszem chciałabym dziewczynkę..ale i chłopca-To moje pierwsz dziecko- nie wiem jak to jest mieć wogóle dziecko..a wqiec co za róznica, czy chłopiec czy dziewczynka..jednak coś takiego jest- ze jak ktoś mówi-to chłopiec- jestem zła(cos tak w środku..jest)..a jakby okazłąo się jednak, ze maja rację- to chłoipiec- to..gdzie moja Klaudyś..- Głupie myslenie..myśli..i niepotrzenie sa. nIe mówiłam o tym nikomu, ale widzę, ze masz podobnie Oliwerek- dlatego dziele się z Wami i ja swoim spostrzezeniem.
Ok- -najwazniejsze by dzidzia była zdrowa
!
Smieję sie do meza- ze jeśli to dziewczynka- to moze bedzie to jedynaczka
- czesto źle się czuję:/..a jeśli to chłopiec- będzie motywacja do drugiego dzidziusia
..bo a nóz będzie Klaudyś
Zanim zaszłam w ciaze-tkwiło we mnie przekonanie, ze ja to będe miala dwóch chłopców..a jak zaszłam w ciaze-zmieniło sie moje intuicyjne myślenie na ten temat
..no, ale moze to ten-"chciec" we mnie się bardziej odzywa..?
Teraz ja rozpisałam sie
- w gruncie rzeczy- OBY BYŁO ZDROWE! 
Oczywiśćie-w głebi ducha słowo- jest mi to zuupełnie obojętne..owszem chciałabym dziewczynkę..ale i chłopca-To moje pierwsz dziecko- nie wiem jak to jest mieć wogóle dziecko..a wqiec co za róznica, czy chłopiec czy dziewczynka..jednak coś takiego jest- ze jak ktoś mówi-to chłopiec- jestem zła(cos tak w środku..jest)..a jakby okazłąo się jednak, ze maja rację- to chłoipiec- to..gdzie moja Klaudyś..- Głupie myslenie..myśli..i niepotrzenie sa. nIe mówiłam o tym nikomu, ale widzę, ze masz podobnie Oliwerek- dlatego dziele się z Wami i ja swoim spostrzezeniem.
Ok- -najwazniejsze by dzidzia była zdrowa
Smieję sie do meza- ze jeśli to dziewczynka- to moze bedzie to jedynaczka
Zanim zaszłam w ciaze-tkwiło we mnie przekonanie, ze ja to będe miala dwóch chłopców..a jak zaszłam w ciaze-zmieniło sie moje intuicyjne myślenie na ten temat
Teraz ja rozpisałam sie
O
Oliwierek
Gość
Dziewuszki..przypomniało mi się teraz jaki miałam durny sen jak zasnęłam nad ranem...
Śniło mi się, że leżałam w łózku i jakaś kobieta przyniosła mi dziecko i mówi że mam ładną córeczkę...jak ja się przez sen zdenerwowałam, że to dziewczynka.,..szok i jeszcze w pieluche zaglądałam, czy na pewno nie ma siusiaka... no wiecie co... już mi się w głowie przewraca, ale to chyba pod wpływem naszych pogaduszek na ten temat i chyba za dużo o tym myśle. No ale, żeby tak w pieluche na chama zaglądać ;D co ze mnie za matka ;D dobrze, że to tylko sen głupi był.
Śniło mi się, że leżałam w łózku i jakaś kobieta przyniosła mi dziecko i mówi że mam ładną córeczkę...jak ja się przez sen zdenerwowałam, że to dziewczynka.,..szok i jeszcze w pieluche zaglądałam, czy na pewno nie ma siusiaka... no wiecie co... już mi się w głowie przewraca, ale to chyba pod wpływem naszych pogaduszek na ten temat i chyba za dużo o tym myśle. No ale, żeby tak w pieluche na chama zaglądać ;D co ze mnie za matka ;D dobrze, że to tylko sen głupi był.
O
Oliwierek
Gość
Ale superowski dzidziunio!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
reklama
OluK-suuper pamiatka- śliczny dzidzius
!
Niestety mój gin również nie ma Usg 3d..
..ale niebawem koniec stycznia pocz lutego będziemy mieli badania prenatalne..i tam można nagrać sobie kasete video
-gdzie dosć dobrze widać dzidziusia
..i tez tam ponoć gin juz dokładnie określi płec dziecka
Niestety mój gin również nie ma Usg 3d..