reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

NASZE SKARBUSIE :)

Heej dziewczeta!!!

jeszcze jestem w Anglii u siostry...
sle Wam serdeczne pozdrowienai .

Jej jakie Wze/nasze dzieci sa już duuze:)

Oli.K. GRATULUJĘ- a jednak chopczyk- suuuper:)
ja na usg idę ok 10-12 stycznia..jak wrocimy do P..i juuuż nie moge się doczekac!!!!!!!!!

Jeszcze raz - POZDRAWIAMY:) I ŚLECZY CMOKASY

ps. ale się za Wami steskniłam

reklama
Rusalko wracaj! :D
tez sie stesknilam, bo przez te swieta pustki na forum, ze hoho!
pocieszam sie, ze poprostu macie cos lepszego do roboty niz siedzenie przed kompem ;)

Nemezis, Olu piękne dzieciątka:))) prawdziwe cuda, ja już w piatek wybieram się na kolejne USG i już nie mogę się doczekac widoku maleństwa:)) Oczywiście jak zwykle mam mnóstwo baw, czy aby wszystko w porządku jest i jak zwykle daję popalic meżowi- ale on już wie, że wizyta tuż tuż i dzielnie znosi moje humory;D

Ja dzisiaj pierwszy dzien na forum po Swietach, juz sie nie mogalm doczekac kiedy poczytam Wasze posty.
Rosna nam maluchy szybciutko. :) :) :)

Widziałam dzisiaj moje maleństwo jest cudowne- tak podrosło, że lekarz powiedział, że komputer już nie pokaże jego dokładnej długości:)) tylko pojedyńcze części ciala moglismy pomierzyć:))) ale przybrało dziwna pozycję- było skulone główką do kolan:)) mały akrobata.

Na wizyte szłam z dużym przerażeniem- dzisiaj koło 11 mielismy z meżem mały wypadek samochodowy- siedzialam na tylnim siedzeniu, gdy nagle uslyszałam huk i poczulam straszny ból w plecach- gościu nie wyhamował i uderzył w nas z tyłu, na szczęście wszystko w porządku z moim maleństwem, ale bylam przerażona- a gostek, który do nas dobił dziwił się, że z powodu uszkodzenia zderzaka płacze:))) musialam mu wyjaśnić, że jestem w ciąży i zdrezak to mam totalnie gdzieś,  zreszta samochód nas kompletnie nie interesował- i nawet nie chcialo nam się go odśnieżać dokladnie, aby sprawdzić uszkodzenia, chcialam szybko wrócic do domu i pójść do lekarza. Całe szczęście, że akurat mialam na dzisiaj wizytę- bo zapewne nie zasnęłabym spokojnie. Mam nadzieję, że nic nie wyjdzie po czasie.

Poza tym dzisiaj po raz pierwszy była to radosna wizyta- wreszcie wszystko wróciło do normy i odstawiam duphaston:))) nastepna wizyta dopiero 20 stycznia,  kawał czasu :(((

Dobrze ell ze Ci sie nic nie stalo. I super ze juz nie musisz brac duphastonu!!!

Ja dzisiaj bylam u ginekologa i dzidzia ma juz 8,4 cm - ale rosnie i wszystko z nim/nia w porzadku.
Pobral mi tez lekarz krew na test potrojny.
Wyniki za ok. 2 tygodnie, a nie dostalam jeszcze wynikow testu PAPPA.

Aniu76 - rosną rosną nasze Skarby:)..ja umieram z ciekawosci ile mierzy i jak wyglada już moje maleństw...:)

reklama
J aide na USG za jakieś dwa tyg. bo lekarz powiedzial ze najwiecej widac 20 - 22tc wiec mam nadzieje ze sie dowiem czy to niuniek czy niuńka:)))) Dziewczyny wy na zwykłym USG oglądacie dzidziuchy?????

Do góry