reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

NASZE SKARBUSIE :)

reklama
ja sobie wszystkie obejrzalam z narzeczonym, takie rzeczy to bym mogla w kolko ogladac, najbardziej te wszystkie zdjecia ze srodka, jak dzidzia wyglada :D
taka w 5. miesiacu to ma takie slooodkie dlugie nogi i duze stopki, potem sobie wyobrazam ze takie wlasnie mnie kopia :D

wlasnie wrocilismy od gina :D
widzielismy naszego maluszka ;D
jest duzy juz , ma 14cm nie liczac dlugosci nozek, a pozycje taka smieszna hihi
glowke ma na dole, a nozki jakos tak wygiete ze sobie glowy stopami dotyka :p
oczywiscie nie chcial kopac podczas wizyty, a teraz to jak najbardziej, bo mu niewygodnie jak przed kompem siedze ;) ;D

badania wszystkie byly w porzadku
ach, ale sie napatrzylismy na naszego malego :laugh: :laugh: :laugh:

Agatatje:)- wklejaj swojego Skarba i nam- my tez sie napatrzymy:).
Ja musze czekac do czwartku...to wiecznosć:/ ::) ::) ::)

moglabym dac fotke, ale nawet skanera nie mamy.......poza tym postanowilismy malym sie pochwalic jak juz bedzie wykluty z mamusi :laugh: :laugh: :laugh:
mam nadzieje, ze nie macie mi za zle i mozecie go sobie wyobrazic :D
nie moglismy wczoraj odejsc od monitora USG! najslodsze to chyba sa te dlugasne nozki i stopki :D

reklama
Ja dzisiaj widzialam moje malenstwo, najwiecej glowke, bo tak sie ulozylo ze prawie nic innego nie bylo widac
Troche jeszcze raczki i brzuszek i nie chcialo sie ruszyc i basta.
i oczka widzialam takie malutkie:))
Lekarz nawet nie mogl zmierzyc...bo sie odwrocic nie chciala dzidzia

Zastanawiam sie czy isc na to USG 3D bo jak maluch zrobi taki sam numer to co my nagramy.
Ale plec bym juz chciala tak bardzo znac. Moze sie uda na nastepnym USG u mojego lekarza

Do góry