reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

NASZE SKARBUSIE :)

Agusia24-piekna dzidzia :) :) :)
Olu - GRATULACJE!!!!!- Jej..jak fajnie ze juz wiesz ze to synek!!!!Super!!!!
I jaki duzy,
rosna nasze maluchy, rosna!!!!
I jakie ma dlugie nozki....sliczne zdjecia...

reklama
Olu piękne zdjęcia, maluszek super i świetnie, że wszystko ok ;D
A czy mogłabyś wkleić troszkę wieksze zdjęcia sa takie piekne że jest się czym chwalić.
Jak tak czytam wasze wieści to nie wiem czy ja wytrwam w postanowieniu żeby się nie dopytywać o płeć :(

A oto drugie zdjęcie mojego synka ...
marcinek19yq.png

Hej! Ja dziś byłam na USG!! Jeeeeej. To prawdziwy cud tak zobaczyć maleństwo! Pan dr powiedział że to może być chłopiec choć jeszcze za wcześnie na pewność! ;D Hehe wiedziałam! Skoro włosy na nogach osiągnęły 3 cm a także rosną na klatce i w nosie... a trądzik! szkoda gadać! :laugh:
maluszek13tydzpop1vn.jpg

Super zdjęcia, a rączka pobija wszystko ;D my tez cie pozdrawiamy bobasku, a swoja droga musi ci byc cieplutko z takim futerkiem na nogach ;D ;D ;D ;D ;D

reklama
rączka nie powiem ;D a na USG to tak nimi machał jakby rock-and-rolla tańczył ;) a co do futerka to niestety mało grzeje za to gustownie wyłazi z rajstop i sterczy powodując niezapomniane wrażenia wzrokowe!! Zwłaszcza jeśli rajstopy są ciemne (bo włoski na nogach mam blond) ;D ;D ;D Poza tym pojawił mi się wręcz cudowny zarost na piersiach, a ostatnio zauważyłam że ten w nosie również wyraźnie się powiększył i lada dzień zawita pod nosem jako gustowne nietypowe wąsy. Same rozumiecie że taka sytuacja dodaje mi otuchy i niesamowicie wręcz mnie cieszy ;)

Do góry