reklama
sumka
Mama czerwcowa'06 Mama na cały etat :)
Olu piękne zdjęcia, maluszek super i świetnie, że wszystko ok ;D
A czy mogłabyś wkleić troszkę wieksze zdjęcia sa takie piekne że jest się czym chwalić.
Jak tak czytam wasze wieści to nie wiem czy ja wytrwam w postanowieniu żeby się nie dopytywać o płeć
A czy mogłabyś wkleić troszkę wieksze zdjęcia sa takie piekne że jest się czym chwalić.
Jak tak czytam wasze wieści to nie wiem czy ja wytrwam w postanowieniu żeby się nie dopytywać o płeć
Nemezis
Fanka BB :)
Hej! Ja dziś byłam na USG!! Jeeeeej. To prawdziwy cud tak zobaczyć maleństwo! Pan dr powiedział że to może być chłopiec choć jeszcze za wcześnie na pewność! ;D Hehe wiedziałam! Skoro włosy na nogach osiągnęły 3 cm a także rosną na klatce i w nosie... a trądzik! szkoda gadać! :laugh:

reklama
Nemezis
Fanka BB :)
rączka nie powiem ;D a na USG to tak nimi machał jakby rock-and-rolla tańczył
a co do futerka to niestety mało grzeje za to gustownie wyłazi z rajstop i sterczy powodując niezapomniane wrażenia wzrokowe!! Zwłaszcza jeśli rajstopy są ciemne (bo włoski na nogach mam blond) ;D ;D ;D Poza tym pojawił mi się wręcz cudowny zarost na piersiach, a ostatnio zauważyłam że ten w nosie również wyraźnie się powiększył i lada dzień zawita pod nosem jako gustowne nietypowe wąsy. Same rozumiecie że taka sytuacja dodaje mi otuchy i niesamowicie wręcz mnie cieszy