reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

NO to rodzimy...?????????

reklama
zapomnialam wczoraj napisac

Kotek urodzila we wtorek nad ranem Laure
porod sn,reszte danych napisze Kotek bo skasowal mi sie niechcacy we wtorek sms od niej
bylam wtedy w szpitalu i nie mialam jak napisac wam:tak::tak::tak:

dzisiejszy sms od Kotka
Laura niestety ma bilirubine 15 wiec jest naswietlana,poza tym jest leniuszkiem i nie za bardzo chce ssac,jak dobrze pojdzie to w niedziele wyjdziemy,pozdrowienia dla mamus czerwcowych i maluszkow,czy wszystkie sie juz rozpakowaly

Kotek przeogromne gratulacje
Laura witaj na swiecie
:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Kotek napisz jak u ciebie wyglądał poród bo umieram z ciekawości i ciągle jestem pod wrażeniem że poród sn może trwać zaledwie pół godziny :szok:;-)

reklama
Kotek też czekam na relację:tak:
po moim porodzie przyjęli dziewczynę, która też urodziła w pół godziny (tylko nie wiem, czy przypadkiem w domu nie przeczekała wszystkiego). zwieźli mnie na salę, po jakimś czasie poszłam do kibelka, wracam, a na drugim łóżku siedzi zadowolona dziewczyna z dzieckiem na rękach (bez pęknięć, nacięć, problemów z karmieniem itd...) co prawda to jej drugie dziecko, ale pierwsze ponoć rodziła godzinę

Do góry